6 entry daha
  • gerilim arttırıcı bir unsur olmadığı sürece idare eder. birileri sizden bir şeyler istemeye, açıklamalar beklemeye başlarsa, ve gündelik yaşantıda fire vermeden dört nala koşan atlara dönüşmenizi gerektiren durumlarda kendinizi bulmaya çalışır iseniz... o uykusuzluk kafasını alıp duvarda kırın. böylece, büyüklüğü ve şiddeti birbirinden sarmaşık, kapalı mekanlardaki tavanları delip üst kattaki komşunuzun duyabileceği kadar yüksek bir huzursuzluk bağırışı, öfke kükreyişi ve sairenin merkezi, sizin uykusuz bünyeciğiniz olabilir.

    diğer yandan, sizin uykusuzlukla hepten düşmüş bir şarapçı, otçu veyahut hapçı, kelle paça çorbası kafacısı bünye içerisindeki öz benliğiniz de, sokakları savuraraktan ilerlediği teatral yaşam parkurunda, sık sık "şimdi n'oluyorduk?" deyiveren bir mahlukat gibi tümceler tecelli edebilir.

    velakin, uyku bastırdığında - ki bu uykunun omuzlarınızdan göğsünüze, boynunuzdan dizlerinize, karnınızdan ayaklarınıza dek bastırması geciktyse, yapabileceğiniz komple uyku çağırma seanslarına, bir deftere "esnemek, esnemek, esnemek..." diye yazmayı da deneyebilirsiniz - bir yatak görürseniz şanslısınız. az sonra o yatağın bir parçası olacaksınız. yatın, saçınızı okşayın, kimseye bağırmamak için zaten halisünasyona meyletmiş bünyenize dudak ucu fermuarınızı uyanıncaya dek örtmüşsünüz hayaline dönüşmesini söyleyin.

    ha, bu arada,
    ancak, uykusuzluk kafasını çözebilmiş olanlar,
    uykusuzluk kafasında neler olduğunu ve yazılanların nasıl okunduğunu anlar.
60 entry daha
hesabın var mı? giriş yap