56 entry daha
  • tüm sene aralıksız hem efesi hem feneri destekledim. her maç başlığına da yazdım neredeyse. istanbul’da oynanan çoğu maça da gittim. iyi basketbolu seviyorum. fakat fener özellikle yenilince küfür ede ede çirkince kusan, yetersiz takım taraftarları kadar tiksindiğim yazar türü yok. rahmetli babaannemin sözleri ile el şeyi ile... falan filan neyse; hiç yazmadıysam 30-40 maç başlığına yazdım engelle engelle bitmiyor adamlar.

    fenerbahçelilerin efes e bir garezi yok arkadaş. ergin denen denyoya tepkimiz bizim. efes koçu değil başka takım koçu olduğunda da sevmiyordum bu adamı. bu takım ve taraftar onlarca takımla maç yaptı. ergin denen adam hariç küfür yiyen ve tepki verilen koç yok. taraftara küfür eden koç da yok. bir kere bunu kabul edin. düzgün bir insan değil bu adam. bu adam yüzünden efes ile diğer takım taraftarlarının arası açılıyor. efes’in basketbol için varolan kimliğini zedeliyor bu adam.

    bu maçta da güzel rekabet ama kötü oyun vardı. kimse kimseyi ezmedi. “ergiiiiiin hocam ezzzzeee ezzzeee yendi....” şeklinde başlayıp küfürle devam eden entrylerinizi ve basketboldan anlamayan beyninizi alıp müsait bir yere bırakabilirsiniz. belli ki kullanamıyorsunuz holiganlıktan.
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap