794 entry daha
  • evet o baskı düzeninde kendine çıkış yolu arayan insanlar da çıkarcı bencil falan oluyormuş bunu da gördük ya, pes. tecavüz ettirip hamile bıraktırıp çocuğu elinden almak tabi çok olağan şeyler. june bu düzenin keyfini çıkaran bir konformist ahahaha.

    --- spoiler ---

    tabi june jenine'i daşlamayı da kendini düşündüğünden reddetti. çocuğunun elinden alındığı, her gün maddi manevi işkence gördüğü "düzenindeki" konforu bozulmasın diye, "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" diyerek yaptı. dhskhs vallahi yazık ya bunu düşünmek için harcanan glikozlara.

    --- spoiler ---

    ilginç olacağım derken kadın düşmanı olmak :/ dünyada kadınlar için adeta gilead gibi hatta daha kötü yerler var. oralara gidip "baskıyı kendi lehinize kullansanız" keşke ya.

    gelelim 4. bölüme

    --- spoiler ---

    ilk üç bölüm faciasından sonra çok daha iyi bir bölüm izledik neyse ki. luke'u oynayan yeteneksiz aktörü daha çok göreceğiz gibi sanki, tek kötü taraf o. gilead ajanları kanada'dan kaçırmaya çalışacaklar nichole'ü kesin, umarım o sırada şu luke'u vururlar da gider diziden.
    başlarına din yüzünden her bok gelmemiş gibi gidip yine vaftiz ettirdiler ya çocuğu sdhjsd vallahi siz akıllanmazsınız.
    bölümün en güzel sahneleri şüphesiz emily ve karısı-çocuğuyla birleşme sahneleriydi. gilead'dan vakti zamanında kaçabilmiş karısının emily'yi anlaması ve zorlamaması çok iyiydi. janine'den daha fazla şey yaşamış gördüğümüz tek insan emily. atlatması vakit alacak gibi görünüyor. normal olarak.
    aunt lydia önceki hayatında hiçbir şey olamamış, eline ezkaza biraz güç geçince delirmiş insan. kendini bir bok zannetmesine neden olan bu sisteme de bu yüzden deli gibi bağlı. devrimde ilk öldürülmesi gereken insanlardan.
    serena gibilerse devrimde kullanılıp sonrasında öldürülmeliler.

    --- spoiler ---
1038 entry daha
hesabın var mı? giriş yap