74 entry daha
  • oyuna yeni başlayanlar için söyleyelim, underlords'un en zayıf grubu scrappy'dir. scrappy damage yapıp birbirlerini heal'lamaktan başka bir işe yaramıyor. assasins bir diğer cafcaflı ama özellikle yüksek rank'lı maçlarda hiçbir şey yapamayan bir başka grup. scrappy, assasins ve demon'lardan uzak durmanızı öneririm.

    şurada güncel sayılabilecek bir tier list'i ya da diğer gruplara göre daha başarılı olan team comp'ları görebilirsiniz. bunu dikkatle incelemenizi, düşük etkili ittifak gruplarıyla zaman kaybetmemenizi öneririm.

    son nerf'lere rağmen oyunun en güçlü grubu knight+troll'dür. kolay yapılabiliyor olması, oyunda özellikle knight'ların sayısının çeşitli ve fazla olması, bir araya geldiklerinde karşı taraf için etten duvar örmeleri ve karşıdaki damage ne kadar yüksek olursa olsun bir şekilde en azından birkaçının hayatta kalabiliyor olmaları önemli. ittifak halinde gerçekten güçlüler. ben mesela mage main'im ve takıma da çok hakimim. fakat 6 mage damage kapasitesi kuvvetli gruplardan biri olmasına rağmen knight'lar tarafından kolay counter'lanıyor.

    ayrıca oyunun stun üzerine kurulu olduğunu da söyleyeyim. bence valve'nin bir an önce bu işe el atması gerekiyor. oyundaki karakterlerin önemli kısmının silence ve stun'ı var. troll'ler bu yüzden önemli, onlarca kredi harcayıp 3 yıldıza getirdiğiniz karaktere maçın 2. saniyesinde stun atıp, geri döndüğünde de tavuğa çevirebiliyorlar. üstüne takımda kunnka falan filan gibi haritanın bir kısmına stun atan başka karakterlerden varsa geçmiş olsun. o 3 yıldızlı karakter doğru düzgün kimseye damage veremeden board'u boylar. şu anki meta'da bir kere assasins oynamayı da bu bakımdan unutmak lazım. neyse severek oynuyoruz tabi.
82 entry daha
hesabın var mı? giriş yap