35 entry daha
  • bunu ve n'koudou'yu alanın allah bin türlü tansiyonunu versin dediğim transfer.

    bir takımın taraftarı geri zekalı olur da bu kadar mı gerizekalı olur aklı almıyor insanın. içip içip mi yazıyorsunuz anlamadım ki, "fişşşşek fişşşşek" diyor salak yukarıda.

    bak beyinsiz arkadaşım, bak ey geri zekalı. bu takımın ihtiyacı olan kanat tipi çizgide yardıran pırpır adamlar değil. kaldı ki gelen adamlar bu konuda yetenekli bile değil. beşiktaş'ın ihtiyacı olan kanat tipi gol atabilen, pas oyununa katılan ve en önemlisi ceza sahası içine girebilecek oyuncular. anladın mı? hayır anlamadın.

    o zaman iyice senin seviyende anlatıyorum iyi dinle: beşiktaş hangi yıllarda şampiyon oldu en son? 2015-2016 ve 2016-2017 değil mi? tamam. bu yıllarda kanatlarında kimler vardı? olcay-gökhan ilk sezon as kadrodaydı, quaresma yedekti. ikinci yıl da quaresma-olcay ve quaresma-babel oynadı. doğru değil mi? heh tamam. bak biz en güzel oyunu 2015-2016 sezonunda oynadık, hani tiki-taka diyorlardı, gelene geçene gol atan, hem kazanan hem de izlerken çok keyif veren bir takımdı. o takımın kanatlarından biri yeteneksizlik abidesi olcay'dı. o salağı işe yaratan şey şuydu: bu arkadaş kanada yapışıp kalmıyordu. hem baskı yapıyordu, hem de pas oyununa katılıp ceza sahasına çok giriyordu. ki düşün bu adam gerçekten çok yeteneksiz bir tip. ona rağmen öyle böyle iş yaptı. töre de aynı tipte oynayan ama hem top sürmesi daha iyi, hem de genel olarak çok daha yetenekli bir arkadaştı.

    sonraki sezon ise yine kanada yapışmayıp ceza sahasına giren bir babel vardı. çizgiye yapışan ama en azından orta açan bir quaresma vardı. bu oyuncu tipleriyle şampiyon olduk.

    şimdi senin "fişşekkkkkkk" diye inlediğin adamların hızlı olması dışında hiçbir meziyeti yok. hiçbir boka yaramaz yani. neden yaramaz? çünkü takım pas yaparken bu embesiller çizgide bekler. bu salakların futboldan anladığı topu kapıp yardıra yardıra koşmaktır. doğru düzgün orta bile açamazlar. anladın mı evladım? pes değil bu çocuğum, gerçek futbol. alayım bi tane zenciyi soldan yardıra yardıra gideyim üçgene basayım değil yani. takım oyunu ister, pas ister, mücadele ister, akıl ister.
    n'koudou denen kontratak topçusu beşiktaş'a hiçbir yarar getirmez. şimdi sen tineri çekip çekip kızıyorsun ya bana hani. heh, 6-7 hafta sonra lige havlu attığında anlayacaksın neyin ne olduğunu. ama ne yazık ki her seferinde olduğu gibi o küçük beynin durumun farkına çok geç vardığı için 1 sezon daha çöpe gitmiş olacak.
345 entry daha
hesabın var mı? giriş yap