6 entry daha
  • peşin edit: nane yağı veya kitin içeriğine alerjiniz olabileceğini v.b. riskleri göz önünde bulundurun. hekim ve eczacınıza danışmadan uygulamayın. günü kurtaracak da olsa, çözüm şu:
    sinus rinse diye bir kit var. eczanelerde, internette satılıyor. faydalı bir şey ama çoğu zaman yetmiyor. şimdi benim ilavemi yazıyorum. yalnız aşırı hassassanız, ya da dozajı kaçırır da "yandım anam" derseniz, bana küfür etmek yok ha. edene de misli ile iade ederim. peşinen söyleyeyim, sorumluluk almıyorum, sadece bende ve çevremde çok iyi sonuç verdi. insaniyet namına paylaşıyorum: china oel ismiyle satılan bir nane yağı var eczanelerde. aktardan alınanı değil, bu yağı öneriyorum. sinus rinse kitinin içine, paketinden çıkan hazır tuz-karbonat karışımını koyun. 200 ml. içme suyunu da ekleyip, su kabının içine sadece ama sadece 1 ( yazıyla: bir) damla china oel damlatıp, çalkalayıp uygulayın. dileyen okaliptüs yağı da koyabilir ama ben denemedim.

    azcık yakması normal. ama bakteri neyin bırakmıyor mübarek. ayrıca china oelden 4-5 damla kaynar su dolu bir kaba koyup, üstünde burnunuzla nefes alın. etkisi azalınca da baş ucunuzda dursun gece boyunca. oda bile mis gibi kokacak.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap