6 entry daha
  • 34 bin dolari, ticaretten amazon sayesinde kazandigim egitimin sahibi adamdir. su an yurtdisinda yasamimi kimseye bagimli olmadan idame ettirebiliyorsam, kendisinin de katkisi buyuktur. öncelikle allah razi olsun demek istiyorum kendisine ve ekibine.

    simdi arkadaslar bu entariyi girme sebebim, bilgisi ya da deneyimi olmadan gereksiz atip tutanlarin yarattigi bilgi kirliligini gidermek. söyle ki, kendisini tanimadan önce de (bkz: fulfillment by amazon) denemelerim olmustu. ailecek toptanci oldugumuz icin ürün tedarigi konusunda elim rahatti. ama yaptigim hatalar, özellikle yanlis ürün secimlerim sonucu, zarar ettim hep. neden? cünkü yeterince ögrendigimi dusundum ve basladim. insan neyi bilip bilmedigini bir bilene dasinca daha iyi görüyor.

    bu egitimi almamin temel sebebi uzman mentorluk yayinlari ve ürün danismanligi iceriyor olmasiydi. ki ürün danismanligi konusunu bir cok kisi anlamayacak ama dünyada bu adam ve ekibi kadar ürün görmüs piyasada test etmis bir ekip yok. yanina dahi yaklasacak kimseler yok. bana kalirsa bu tarz bir ticari dehanin türkiye’den cikmasi muazzam bir basari. niye bu kadar övüyorum diyeceksiniz ama ayda 34 bin ciro yapip 17 bini kar olunca siz de översiniz. türkiye’den böyle bir girisimci ekip ciktigi icin cok gururluyum ve laf söyleyecek olanlar önce bana gelsin. hesabimi dahi gösteririim, bu tarz degerlere sahip cikmamiz lazim. bu tarz insanlari, tek isi klavyeden ahkam kesmek olan herbokologlara yedirmemek gerekir.

    herhangi bir sekilde bu ise baslayacak olanlar fikir almak icin yesillendilebilir. egitimi de gercek tavsiye ediyorum. piyasada cok fazla bilgi kirligigi var. egitim veren bircok kisinin de ne kadar yetersiz oldugunu bu ekiple beraber görmüs oldum. siyah kusaga selamlar :)

    ayrica (bkz: #92775993)

    edit:imla
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap