• manyak adam. (valla!) senaryo yazarken kendinden geçecek kadar sinema delisi, konusurken ''hay amina koyim'' diyecek kadar rahat, gecenin bir vakti kafa bir dünya, elinde belden yukarisi ve tek bacagi eksik bir vitrin mankeniyle polis arabasina binip ''karsiya çek!'' diyecek kadar küstah bu. misafir odasinda oricinil boyutta bir spider man vardir ki, kimbilir, belki bir gün misafir olursunuz kendisine, uyarmak isterim; uyaninca ürkmeyin, maket lan o.

    küçük cambaz'in yeni isletmecisi fakat pek yakinda sinema tarihinde ismini sikca duyacagimizdan hic süphem yok.
  • çakal filminin yonetmeni.
  • bundan tam 5 sene önce, ''sinema tarihinde ismini sıkça duyacağımızdan hiç şüphem yok'' demiştim. yanılmamışım. duymaya başladık. devamı da gelecek.

    (bkz: çakal)
  • çakal'dan sonra gümbür gümbür gelmesini beklediğim adam.
  • selçuk üniversitesi'ne davet edildiğinde filmini de kendini de ilk kez gördüm. filmin gösteriminin yapılacağı saati beklerken aynı binada sahnelenen oyunumuzu izlemek inceliğini ve sabrını gösteren sevimli ve de zannımca tehlikeli insan.

    dediğine göre çakal filmiyle ilk kez bir üniversite onu davet etmiş. ama sanırım davet edenler önceden filmi izlememiş olacak ki dolu bi biçimde başlayan film gösterimi, söyleşiye kadar yarı yarıya boşalmıştı, diğer bi deyişle terkedilmişti. bahsi geçen üniversitemiz için güzel bir eliminasyon olmuştu aslında. yaptığı söyleşisiyle de hayranlık ve samimiyet uyandıran bir kişi olduğu ortaya çıktı. salonun boşalmasına sebep olan sahnelerden biri olan sevişme sahnesini "aslında o bir tecavüz sahnesidir" diye tanımlamıştı mesela. varoluşçuluk deryasında bir katre bilgimizle ucundan kıyısından bir sohbet de çevirdik kendileriyle. filmini kara film olarak yorumladı. film bitiminde de "herkesin kendini çakal gibi hissediyor olması lazım" diyerek filmine de bu derece güvendiği gözlendi. ve de "akın benim aslında" diyerek daha da bir şaşırttı.* özetle kafa adam, düzgün adam, bizden adam, yorgun adam. merakla takip ediyoruz.
  • (bkz: halam geldi)
  • antalyalı hayvansever dostlarımızı kendi adaletimizi sağlamaya çağırıyorum. orospunun son çıkardığı hayvancağızı göz göre göre ezmiştir.

    ilgili haber ntv
  • yönetmen olan erhan kozan'ın yerinde olsaydım ya şu an ismimi değiştirmek için gerekli mercilere başvuruyordum ya da o köpeği ezen soysuza adımı lekelediği için dava açardım.

    benim listemde köpeği öldürenin ismi ömür boyu duracak. dilerim bir gün karşılaşırız.
  • antalya'da yaşayıp kuaförlük yapan, durduk yere canice hislerle küçücük köpeğin üstüne araba sürüp başını ezen vicdansız yaratıktır.

    sabah akşam küfrettiğim pisliktir ayrıca. işin tek güzel tarafı ailem antalya'da yaşıyor. ha ben tek başıma bişey yapamam belki ama 20 sene orada yaşadım. o masum canın hesabını soracak birkaç insan evladı nasılsa bulurum. hayvan herif, sana hayvan demeye de utanıyorum. o ezdiğin dört ayaklı çocuğun yardımına koşan 3-4 köpeğin yüzde biri kadar insan değilsin sen. inşallah senden güçlü birinin elinde geberir gidersin. senin çoluğuna çocuğuna acırım ben. böyle şeref yoksunu bir babaları olduğu için.
  • en sevdikleri gözü önünde can çekişsin, elinden hiçbir şey gelmesin.. acı çekmekten götü kopsun ölmek istesin ölemesin pezevenk. bu evrenin bütün laneti bu ve bunun gibiler üzerinde olsun, arabasının içinde yansın orda da geberemesin, etleri kopsun parçalansın, acıdan bayılamasın bile.. sevdikleri birer birer yok olsun, bütün hayatı böyle geçsin gözünü kırptığı her an o köpek gözünün önüne gelsin. pişmanlıktan kıvransın kıvrandıkça daha büyük acılar çeksin. allahından anca böyle bulur. başka türlüsü hak değil siktiğimin dünyasında.
hesabın var mı? giriş yap