• en az canlı canlı aldatılmak kadar adama koyan bir durum.
  • doğaldır fakat o ara bünye yalnızsa fena sızlatır.
  • etrafta anlatacak birilerini arattırır. derdini paylaşacağın. ne en yakın arkadaşın dinler ne de bir başkası... iradeyi kaybetmişsen eğer, kontrolün sende olmadığının farkına varmadıysan karanlık bir dibe doğru çekilirsin. uzanacak tek bir el bile yoksa yakınında, bırakırsın derin sonsuzluğa bedeninin her bir zerresini umarsızca...
  • nasıl ayrıldıklarından bağımsız iki taraf için de görülmesi istenmeyen durumdur. yani yok ben bıraktım, sen terkettin değil mümkünse görmeyeyim arkadaş o kadar da geniş değilim pardon.

    belki sırf bu sebepten içten içe ulan acaba ilk kim sevgili yapacak telaşı sarar bünyeyi. bu telaş sıçırtır *
  • insanı katil etme potansiyeline sahip bir olay. gidip ikisinide öldürmek istersin. parçalara ayırmak. sonra da kendine dayarsın ölümü.
  • kişinin (eğer yoksa) bir an evvel yeni sevgili yapması gerektiğini belirten durumdur, hayat devam ediyor sonuçta. ha, eğer varsa zaten yeni bir sevgili, bırak kimi bulursa bulsun lan. git ve yeni sevgilinin sıcak vücuduna sarıl! gör bak ne eskisi kalıyor aklında ne de onun yeni bulduğu.... *
  • eski sevgilinin arkadaşlarından hiçbirini arkadaş edinmediysen haberin olmayacak durumdur.
  • herşey netlik kazandığı için dua edilmesi gereken durum.

    iki taraf da boş iken arkadaşımsı modda yeniden birleşme ümidiyle konuşmak ve belirsizliği beklemek daha beter bir işkencedir.
  • nerdeyse bi sene aradan sonra yeniden uzun uzun konuşmalarla tekrar başlayacağınızı düşünecekken bunların aniden yeniden kesilmesiyle akla gelen tek ihtimal.

    koyayım böyle işe. git gel git gel orospu oldu lan hayatımdaki en uzun ve doğru dürüst diyebileceğim tek ilişki. mundar ettiniz anıları.
  • eski sevgiliyle arkadaş kalmamanın en güzel nedenlerinden biridir. içinizi acıtır, canınızı sıkar. hele ki ayrılığınız çok tazeyse kendinizi aldatılmış hissedersiniz. gidip her ikisini de öldürmek ister sonunda ikisini de allaha havale edersiniz. üstüne üstlük bu durum zaten bu kadar kötüyken ilişkinin bitme durumuna göre eski sevgilinin size daha çok acı çektirmek için yeni ilişkisinin detaylarını anlatmasıyla, onu ne kadar çok sevdiğini söylemesiyle de vuku bulabilir, ya da bunu birilerine fısıldar o kişiler de bir şekilde size söyler. en iyisi eskinin eskide kalmasına izin vermektir. yani let it go her anlamda.
    (gene de söylemeden geçemeyeceğim, komple götüne girsin o yeni sevgili senin)

    ben sonunda şunu gördüm dünyada 6.840.507.003 insan var, bunların yarısı erkek yarısı kadın olsa 3420253501 kişi eder. ilginizi çeken yaş aralığı diyelim ki 20-30, bunu da insanların ortalama 80 yıl yaşadığını düşünerek 8 ile bölersek 427534687 kişi yapar. hadi bunların 4/5'inin sevgilisi olsun geriye kalır 85506937 kişi. yani senin ilgini çeken yaş aralığında o kadar insan dururken eski sevgiliye takılıp kalmanın bir mantığı yok.
    (bkz: önümüzdeki maçlara bakalım)
hesabın var mı? giriş yap