• edit: aslında baslik " kedinizin ayagina bastiginizda ozür dileseniz de anlasilmamasi" seklinde olacakti, malum karakter sinirlamasi.

    kedi besleyenlerin basina sikca gelen bir kazadir, evde bir sekilde kedinin patisine basmak, siz ne kadar ozur dileseniz de kediniz dediklerinizden hic birsey anlamaz ve bir sekil de sizden bir sureligine nefret eder.
    bu kaza genelde mutfakta olur, siz bir isle mesgulken o bacaklarinizin arasinda sekiz cizerek dolanir ve bir anda ciglik atarak kacar.
    siz ozur dileseniz de bir faydasi olmaz ama. zaten en cok koyan da sizin uzgun oldugunuzun kediniz tarafindan hic mi hic anlasilmamasidir.
  • günde on defa yaptığım eylemdir. kedi sayısı çok, genç olanlar içinde çok delice oynayanlar var, kazalar yaşanıyor. bir tanesi dün iki kere kucağıma atlarken yüzünü telefona çaktı ve ben ağır telefonla yüzüne vurdum sandı. bir de öyle bir kırgın bakıyor ki, yürek dayanmıyor, özürler diledim ama kendisinin çarptığına ikna edemedim.

    bir diğerinin küçüklüğünden beri bir koordinasyon bozukluğu var, bir mobilyadan diğerine atlarken tutturamayıp yanlamasına düşüyor. sanırım gözlüğe de ihtiyacı var, mesafe tayini yapamıyor. işte ben bir yerden inerken filan düşerse vicdan azabı duyuyorum, gelsin özürler...
  • çarptığında evin dolabına pardon diyen ben, canlı ve farkındalığı olan bir varlıktan elbette özür dilerim. kedim yok ama dilerim yani.
    t: aynı dil ve beyin faaliyetleri olmasa dahi duygular ekseninde anlaşılan bir dilektir.
  • tanım: patisine ya da kuyruğuna basıldığında, yanlışlıkla ittirilmiş olduğunda, su kabındaki su geç değiştirildiğinde, maması geç verildiğinde, istemediği bir ilaç zorla tatbik edilmeye çalışıldığında yapılan eylem olabilir.

    ama bana kalırsa kedi özrü kabul ediyor. en azından benim kedim kabul ediyor. patisine basınca yanlışlıkla önce can havliyle kaçıyor yavrucak, sonra bakıyor ki kölesi (fotonsuz) özürler dileyip, serenat yapmaya başlamış kabul edip, bir "meav" bahşediyor sağ olsun.
  • az önce rüyamda kedimi elimden kaçırdığım için şu an ondan özür dilemeye gidiyorum harika bir sabah
hesabın var mı? giriş yap