• kadınları "motor" gibi çükübik kelimelerle tanımlayabilen, muhtemeldir ki fiziksel, zihinsel eksikliklerinden komplekslerde boğulan, aklı sadece küçük pipisinde olup kadının geçmişi deyince aklına izlediği porno partileri gelen, hatta eğlenen kadın lafını dahi direkt olarak sevişen kadın olarak algılayan, (rabbimden de sual olunmaz ama) varoluşlarının anlamı diğer insanlara sınama olsun gibi duran boş herif algısı.

    entry sahibi suserın eski sevgilisi adamın kendisini yetersiz bulup terketmiş muhtemelen. girilen tanıma göre hatta kız bu malı terketmiş, gidip nişanlanmış bizim sapık peşini bırakmamış, stalklamış, içtiğinde sms atmış hatta utanmadan aramış, kadın rahatsız olup hesaplarını kapatmış, numarasını değiştirmiş bizim kazma hızını alamayıp gelmiş buraya entry döşemiş.

    (bu vasıfsız erkek zırvalarını o kadar sık görür olduk ki sözlükte, kabak tadı verdiniz artık. siktirin gidin bir türlü mutlu olamadığınız kendi hayatlarınızla ilgilenin. milleti rahat bırakın. )
  • (bkz: türk kızı tribi)
    ha, bir de alt metinde der ki "ya ben biraz şeydim... ne bilem... şey..." ama şimdi iyiyim.
  • sözlükte duyar kasmanın konusuna göre nerden baksan bi 10 ila 100 point getirisi olması neticesinde bitmeyecek inceliklerle eleştiriyorum seni göt adam.

    konuyu okumadım ama kesin götsündür, vardır sende bir hinlik. o kadar kadın boşuna mı çemkiriyor. mal oğlu mal oğlu malsın işte. hatta mal oğlu mal oğlu mal oğlu malsın.
    konu ne zaman kızdan sana geldi bilmiyorum, mesaj kutum bayanlardan gelen tebriklerle dolduğu sürece eleştireceğim seni. pis kakalak.
  • ya benim de var böyle bir arkadaşım, kız evlendikten sonra sırra kadem bastı. hayır canımı sıkan mesele o kadar düğününe gittik, çeyreğimizi astık yarın biz bir cemiyet yapalım desek ulaşıp kendisini davet edemiyoruz. çeyrek is wasted arkadaşlar.

    edit:imla.
  • kız ilerde doğması muhtemel pislikleri önlemek için facesini kapatıyor numarasını değiştiriyor adam laf söylüyor yok arkadaş yaranılmıyor bu erkek milletine dün yediğin hurmalar diyenler için kapatmayacan faceni biri rahatsız edince de gidip söyleyecen gitsinler vursunlar birbirlerini sanane ya otur evinde evlilik programı seyret sen oh miss
  • hiçbirini yapmadım, kocişimle balayi, tatil, paris gibi fotoğraflarda paylaşmadım bir kaç düğün fotosu o kadar ama arada ibneler çıkıyor ve mesaj atıyorlar tanışalım mı diye, ayda bir gizli numaradan aranıyordum gecenin bir yarısı... (gizli numaralara telefonumu kapadım, kurtuldum) durum böyle olunca bu eylemleri gerçekleştirenlere hak vermemek elde değil....
  • takdir ettiğim kızdır. hiç boşuna yobaz değilim. erkeğim. ve bende evlenince numaramı değiştirecem. değiştirmeyenden korkacaksın zaten.
  • madem o kadar adamsın kız evlendiğinde facebook unu ve telefonunu rahat bırak ki kızda tüm bunları değiştirmeye gerek duymasın.kimse sütten çıkmış akkaşık değil nihayetinde
  • her bokları ortalığa sacilacagini bildiğinden olabilir bazı arkadaşlar yok ozgurluk yok bilmem ne demişler biraz dürüst olun amk
  • geçmiişi kesin çok pis. kendisine ulaşmasını istemediği eski sevgililer ordusuna sahip kızdır.
hesabın var mı? giriş yap