• edit: abd dışişleri bakanlığı sözcüsü: "bir abd vatandaşının istanbul'da trafik kazasına karıştığı ve ölüme neden olduğu haberlerini biliyoruz. konuyla ilgili çalışmalar başlatıldı."

    hani teslim olacaktınız ? kaynak

    adalet bakanı yılmaz tunç:

    kazanın ardından 18 yaşından küçük t.c. hakkında ‘taksirle ölüme ve birden fazla kişinin yaralanmasına neden olma’ suçundan ve annesi şüpheli eylem tok hakkında ‘suçluyu kayırma’ suçundan istanbul 7. sulh ceza hakimliği tarafından tutuklama kararı verilmiştir.

    02.03.2024 tarihinde saat 03:50’de uçakla mısır’a gittikleri tespit edilen t.c. ve annesinin türkiye’ye iadesi için mısır adli makamlarıyla temasa geçilmiş ve iade süreci başlatılarak şüpheliler hakkında kırmızı bülten talep edilmiştir.

    mısır interpolü tarafından şahısların mısır’dan abd istikametine çıkış yaptıklarının bildirilmesi üzerine, adı geçenlerin abd’den ülkemize iadesi amacıyla hazırlanan geçici tutuklama talep evrakı hem diplomatik kanaldan hem de interpol aracılığıyla abd yetkili makamlarına iletilmiştir. abd dışişleri bakanlığı
  • peşlerine kaplumbağa taksak daha hızlı yakalanırlardı. hayır ben kitap okuyan insanım bu kadının kitabına denk gelmedim. ne yazmış? ne satmış da porsche cayman’a biniyor? kesin duygusal şeyler yazıyordur, millete talkın verip salkım yutanlardandır.

    not:kadına hak vermiyorum, empati yapmıyorum. insan evladıyla sınanmasın.bugüne kadar neyi büyük söylediysem başıma geldi. tez zamanda yakalanmalarını temenni ediyorum.
  • dilimin ucuna çok şey geliyor da neyse!!
  • kazadan sonra ambulans ne zaman arandı? polis ne zaman arandı? çok merak ediyorum.

    5 saat sonra ülkeden ellerini kollarını sallaya sallaya çıkabildiler.. kimse sormadı mı 5 saat boyunca bu araba kimin bu kazayı kim yaptı diye?
  • mısır'dan bir yere gidecekleri belliydi. yaralıların telefonlarının toplanması, sağlık ve güvenlik kuruluşlarına haber verilmemesi ortaya bir suç silsilesi çıkarıyor. benim anlamadığım neden sadece annenin üzerine gidiliyor? babanın bu işlerden haberinin olmadığı mı varsayılıyor? baba bütün bu işlerin neresinde?
  • bu kadının kocası sosyal medya hesaplarını kapatmış google dan yorum da yapılamıyor.
  • çocuk abd vatandaşı. geçmiş olsun. daha da gelmez. biri yorum yazmış. "bir gün bir esnafla tartıştım ve camını kırdım. akşam memlekete gitmek için otogardayken göz altına alındım." diye. cam kıran adam otogarda yakalanır, adam öldüren güle oynaya ülkeyi terk eder. ölen öldüğüyle kalır.
  • çocuk türkiye'de kalsa bir şekilde serbest kalırdı.

    abd'den de getirmezler ama seçim öncesi mecbur peşlerine düşecekler.

    türkiye'nin temel sorunu işleyen bir hukuk sisteminin olmaması. kendinde hukukçuyum diyen memleketin geldiği bu durumdan hicap duymuyor ise herkes atatürkçü, müslüman, seküler falanca filanca olsa ne olmasa ne.
  • eylem tok’un kaza yapan abd vatandaşı oğlunu mısır üzerinden abd’ye kaçırması durumu

    ntv haber
  • abd ile türkiye arasında suçluların iadesi anlaşması var

    bir ihtimal iade edebilirler

    düzgünce kaçmayıp gerekeni yapsalar çocuk 1-2 ay hapiste kalır öldürdükleri adamın ailesine 8-10 milyon lira verip işin içinden çıkarlardı

    şimdi çok daha büyük zarardalar

    kim lan bunların avukatı yeminle iş bilmiyorlar
hesabın var mı? giriş yap