• ...
  • yani böyle adamlara dava açmayan " atatürkçü" savcılar da, ne bileyim. " atatürkçü savcı mı bıraktılar ? " desene. ne desem gg. ben böyle fatih tezcan gibi, fesli deli gibi provakatör vatan hainlerine küfür etmiyorum artık . bunlara hakkını vermeyen adalete ve adalet "sağlayıcılara" ediyorum. burda etmediğim, normal hayatta dümdüz yardırmadığım anlamına da gelmiyor. sizi sevmiyorum hukukçular. işinize göre hukuk adamısınız çünkü. gerçekten ilkeli ve idealist olanınız yok denecek kadar az.
  • parlayabilmek için yapmayacağı şey olmayan insanlardan bu adam.tepki çeksin ki bazılarınca mağdur olduğu iddia edilsin.tv lere çıksın,panellere katılsın küpünü doldursun.
  • şimdi buraya baya küfür müfür yazılıp iç sogutulabilir ancak mesele bu herifin sinirleri zıplatması falan da değil.
    yani bakın atatürk'ü sevmese de şu memlekette şunu yazmanın kendince dahi iyi bir niyeti olamaz. bırak memleketi bu memleketle alakalı hiç bir işe faydası olamaz, belli ki niyet kötü. en iyi ihtimalle, bakın en iyi ihtimalle diyorum bir kesimi kışkırtmak olabilir amacı. şu herifin öyle veya böyle vatana ihanetten yargılanması lazım. hiç bir şey değilse açıkça devlete düşmanlığını ilan ediyor çünkü. gerçi şaşırmamak da lazım, feto artığından ne bekliyoruz ki...
  • talimatla yapılan bir iş yaptığını düşünüyorum. yapmazsa kendisi hakkında bazı gerçekleri ortaya çıkaracaklar diye tehdit edildiğini de. yanlış anlaşılmasın, kendisinin zihniyeti zaten bu yönde ama toplumu bölücü olarak sürekli hareket etmesi talimat işi. hadi bakalım fatih efendi. tarih yazacak seni. yaklaştın. sona.
  • fethullah gülen i yaladığı yıllarda biz fethullah gülen e moruk diyorduk, dalga geçiyorduk ve din düşmanı oluyorduk. aradan yıllar geçti, aynı zat bu sefer iktidar karşıtı olan herkesi bir zamanlar savunduğu yapılanmaya destek vermekle suçluyor.

    işte böyle omurgasız, böyle aşağılık birinin imza attığı vatan hainliği. erdoğan a laf edenin o gün gözaltına alındığı ülkede eğer bu ciğersize soruşturma açacak kimse yoksa sizin adaletinize sokayım.
  • oğlum bu adamı boşverin bu meczup zaten. dikkate alınması gereken bunu takip eden, yazdıklarını rt edip beğenen kuş beyinliler. bir bakın adamın kaç yüz bin takipçisi var. gelecekle ilgili beni umutsuzluğa iten bunun gibi fetöcüler değil bunu takip eden büyük kitle.
  • yüzyıllık bir kin. bir adam çıktı ve emperyalist devletlerin tüm planlarını bozdu. kinin büyüklüğü, planlarının büyüklüğünden idi..

    ama batılı devletler diplomasi dilini iyi kullanırlar. şark toplumlarının en büyük zaafı olan duygusal düşünmekten uzaktırlar, gayet akılcı davranırlar.

    atatürk'e olan kinlerini farklı formatlara sokarak kusarlar. geldiklerinde modern cumhuriyetin kurucusu derler ve övgü ile bahsederler. ülke içindeki taşeronları ise toplumun zaaflarını da kullanarak ülkenin kurucusuna kin kusarak sahiplerinin isteklerini yerine getirirler.

    dini motifli, adlarına cemaat denen yapılara bakın, istisnasız hepsi bir asır önce ülkeyi işgal etmek isteyen devletlerin güdümündedirler. ve tek bir ortak nefret vardır özlerinde; atatürk nefreti.

    fatih tezcan kasten bu söylemlerde bulunuyor çünkü bir asır öncesinin acısı taze.

    bize, bizi, bizim en büyük zaaflarımızı sömüren şahıs ve yapılarca anlattırıyorlar.

    evet, sen ben biliriz hakikati lâkin bu şahısları takip eden binler var ve her gün beyinleri manipüle ediliyor. çözüm ise basit; eğitim.

    fatih tezcan, kadir mısırlıoğlu, cemaatler.. isimler değişir, hedef ise sabit. bunların dediklerine kulak kabartmayacak gençler yetiştirmek lazım.

    yoksa bu vampirler hem dini, hem milli değerleri sömürerek gençlerin kanlarını emerler.
  • bana gezi zamanı attığım tweetler yüzünden 6 sene sonra 6 dava açıp 4 adet tazminat ödememe sebep olmuş adli merciler bu adama resmen dokunmuyor.
    ama ben bu örneği verdiğim için bile kanunları alaya almaktan / güvenini sorgulamaktan yargılanabilirim.
    işte böyle bir düzende yaşıyor ve var olmaya çalışıyoruz.
  • emperyalistlerin kopekligini yapan satilmis biridir tıpkı milli mucadele dönemindeki satilmis dedeleri gibi ingilizin uşaklığını yapmaktatir. geçmişte basarili olamadilar simdi bu kopekleri üstümüze saliyorlar lakin türk milleti bunlara prim vermez ogenecekler tipki çanakkale'de öğrendikleri gibi.
hesabın var mı? giriş yap