• (bkz: acıları yarıştırmak)

    ulan bi bitmediniz be.
  • ona susarken buna bağırdınız, bilmem kime bilmem ne olurken ayaklanmadınız diyen çoğunlukla dinci kitlenin ağzına kürekle vurma isteği uyandıran söz öbeği.

    bu hıyarlar ne örgütlenmeyi, ne haklarını aramayı, ne sivil toplum kuruluşlarıyla çeşitli eylemler gerçekleştirmeyi, seslerini duyurmayı beceremezler. zaten birçoğunun umrunda olmadığından, olan her şeyi fıtrat gereği olarak gördüklerinden o koca kıçlarını kaldırıp bir şey de yapmazlar.

    siz duyursaydınız sesinizi? siz çıksaydınız sokağa?

    ama yok, illa acı yarıştıracaklar, illa bizim acımız sizinkini döver diyecekler.
  • özgecan aslan'ın ailesi de tepki koyup tepki koyanlara teşekkür edince protestolar başladı. mesela cenazesini kadınlara taşıttılar, kadınlar da bunu iyice benimsedi. bir de hepimiz otobüse dolmuşa biniyoruz, insanlar daha fazla empati kurdu. tepkileri görünce sevindim, keşke medine memiiçin, diğerleri için, hepsi için aynı tepkiyi koyabilsek keşke..
  • fatma nur çelik cinayetine üç beş duyarlı insan dışında kimsenin tepki vermediğini zanneden cüheyla beyanı. aslında cahilliğinden de değil, ortalığı karıştırmak istemesinden konuştuğunu zannediyor. evet, bu yazarımız konuşabildiğini, tespit yapabildiğini zannediyor.

    (bkz: don't feed the troll)

    ayrıca vay anasını, bu durumda bile sizin acınız bizim acımız diyen insanlar var.
  • vicdansız, bi şeref itlerin sanrısıdır.
  • akp'lilerin işine gelir. akp'lilere göre özgecan aslan, giyim kuşamıyla tecavüzcü haydutları tahrik ettiği için öldürüldü ve ölmeyi hak etti. oysa fatma nur çelik için böyle bir bahane üretemezler. akp'nin kadını ikinci plana atan, onu aşağılık bir varlık olarak gören politikalarının fatma nur'un katiline cesaret verdiğini söylemek de işlerine gelmez. dolayısıyla, özellikle özgecan öldürüldükten sonra, dolmuşa tek bindiği için suçu özgecan'a yıkar, kimse "başörtüsü olduğu halde tecavüze uğrayan kızın kabahati neydi peki?" demesin diye de fatma nur'u unutur gider. başörtülü bacılarına en fazla bu kadar sahip çıkar işte bu akpliler.
  • sebebi bellidir. niyet farklıdır.
    (bkz: tecavüz bahane hedef akp)
  • şimdi biri çıkar bilmem kaç şehit oldu bu kadar tepki göstermediniz der. ulan bi susun ağzını siktiklerim. ne biçim insansınız lan. ona da sen tepki gösterseydin kardeş, biz buna tepki gösteriyoruz.

    illa çıkıp at yarrağı gibi her boka salça olacaksınız. cübbeli ahmet'in kuyruklu yıldıza inen uzay aracını eleştirmesi gibisiniz yemin ediyorum.

    bir kere de bir şey hakkında konuşurken içinde "alevi, kürt, türk, müslüman, ateist" kelimeleri geçmesin arkadaş. hemen bel altına vurun orospu çocukları. ağzınızdan akan salyayı sikeyim.

    yok efendim türbanlı, yok açık, yok tuncelili... beyninizin içinde çizdiğiniz sınırları sikeyim iğrenç yaratıklar.
  • (bkz: fatma nur çelik/@fenasi kerim)

    türbanlı tecavüz edilirse bu terördür
    tecavüzden hamile kalınırsa kırsın dizini otursun devlet bakar kürtaj bakar
    türbansız tecavüze uğrarsa pısss.. ses yok anca sidik yarıştırmaca var tahrik vardır demek var

    defolun gidin lan
  • her can acıtan yürek burkan acıyı başka bir acıyla mukayese etmede dünya birincisi olan ülkemi alkışlıyorum bence hepimiz ölelim belki yeni nesil daha az acı öğrenir
hesabın var mı? giriş yap