• meydana gelen kazada bir adet dörtlüleri yaktığında yolun sahibi olacağını düşünen sorumsuz şoför ve tabi ki her zamanki gibi makas ata ata gelen bir adet canavarın sebep olduğu kaza.

    twitter linki

    edit : haberler paylaştığım sayfada güncelleniyor o yüzden ilk paylaştığım esnada sağ şeritte duran aracın lastiğinin patladığı bilgisi yoktu; haber güncellendi, bu durumda reflektörlerin koyulmamış olması bir kabahat olsa da bence makas atan keko tam kusurludur.

    edit 2: başka açıdan görüntü linki

    edit 3: allahınız varsa artık mesaj atmazsınız

    edit 4: tamam kaldırdım aykırı haber linkini ne sövdünüz amk, sabah normal gösteriyordu link patlamış ben napayım..

    edit 5: çaylakların mesaj alımını kapadım, teker teker şikayet de ettim, normalde avukat olduğum için edilen küfürleri de şikayet ederdim şükretsinler bunun için vaktim yok şimdilik çaylakların aklına bakmıyorum, ama şu saatten sonra sizi yazar falan yapmazlar inşallah..
  • kan beynime sıçradı, ne kadar aptal insan var şu trafikte ya.

    safi zarar safi ziyan. umarım ağır yaralanmıştır. adam öldürmeye teşebbüsten de yargılanmanı temenni ederim.

    en sol şeritten yardır yardır en sağ şeride geçiyorsun, neden çünkü 2 mt öne geçicen. gece saati köprü akıyor, nereye ne kadar geç kalmış olabilirsin?

    ayrıca sağ şeritte ne var görmeden ne diye bodoslama atlıyosun sağ şeride. sen öl zaten de arkasında sakin sakin giden adamı bile kazaya karıştırdın yok yere. ziyanlık ya.
  • makas atan bir adet parazitin neden olduğu kazadır.
  • ya bu amına kodumun tek hücreli canlıları bile zarar görecekleri bir davranışı yapmamayı öğrenebiliyorken bu halk hala nasıl trafikte insan olması gerektiğini öğrenemedi cidden çok merak ediyorum.

    aga vallaha gidip sosyoloji falan okuyup tez yazacağım, müthiş bir şuursuz orospu çocukluğu yani.

    ucu bucağı yok.
  • gelir adaletsizliği, baba parası, magandalık, sonradan görmelik ve cahillik.

    başka bir şey değil.
  • akp gençlik kollarındaki arkadaşların oraya gidip yüzlerce ölü, binlerce yaralı var diye haber yapması gerek. ihaleyi sonunda tabi ki eko başkana yıkmalılar.
    yoksa gündem olmaz.
  • hasta ya. tam rahatsız. o kadar yol var illa o göt kadar aralıktan o hızla geçmeye çalışıp milletin malına ve canına kastedecek. şerefsiz ya.
  • en sag seritte duran araca bahane bulan ve kazanin gerekcesi olarak gosteren herkesin -varsa eger- surucu ehliyeti elinden alinmalidir.

    3 serit degistirerek makas atan pust dururken sag seritte duran araca suc bulmak gercekten buyuk aptallik.

    evet, bazi yollarda duramazsiniz, duraklayamazsiniz, park edemezsiniz. zorunlu haller disinda bir sebep disinda durmussa eger, hep beraber linc edelim ancak durma gerekcesini bilmeden bu kadar aptalca yorumlar yapmayalim lutfen.
  • sağlamak boşu boşuna yasak değil trafik kurallarında.
  • atari oyunu gibi kaza. nasıl gerçek olabiliyor diye sormayın, olmuş işte.
hesabın var mı? giriş yap