• kapatılması.
  • ''gs lobisi'' 17 aralık tan sonra işlevselliğini yitirmesi sebebi ile, kısa vadede kurtuluş mümkün değildir. orta vadede kadroya alt yapıdan direk oynayabilecek en az iki futbolcu, beşiktaşı'ın yaptığı gibi gençlere yatırım yapmak olabilir ki, galatasaray genç oyuncu oynatma kültürünü kaybetmiş vaziyettedir. mevcut yönetimin para musluklarını açarak transfer yapma olasılığı ffp kuralları nedeni ile mümkün olamayacağından orta vadede dahi kurtuluşu mümkün değildir. bilindiği üzere cepten para verme ve dolaylı sponsorluk gelirleri artık mümkün değildir. son yıllarda ''çeşitli sebeplerle'' katılabildiği şampiyonlar ligi gelirlerinden de 2016-2017 sezonunda kuvvetle muhtemeldir ki elde edemeyeceği için, aşırı şişirilmiş futbolcu maaşlarını çevirmek imkansız haldedir. taraftarların stadyumlardan çekilmesi ayrıca külfettir. futbolcuların aşırı formsuzluğundan dolayı ve yaşlı olmalarından dolayı acil nakde çevrilmeleri pek mümkün gözükmüyor. kısacası neresinden tutarsanız tutun, beyhude formülize edilmesi çabasıdır.
  • muhtemelen bir fenerbahçeli tarafından yazılmış formüldür.**

    edit: evet, arkadaş fenerbahçeli imiş.
  • eğlenin eğlenin nasıl olsa böylesi 40 yılda bir denk gelir. nede olsa son otuz yılın kuyruk acısı var şikebahçeliler ile sekiztaşlılar da. ama unutmayın ki mayıs ayı galatasaray'ın ayıdır.
  • muslera'yı forvet oynatmak. başka türlü düzeleceği yok o hattın...
  • kasımpaşaya yapılacak 3.lüğü verin bu iş huzur içinde çözülsün önerisiyle gerçekleşebilir
  • galatasaray'ın problemi son 4 senede 3 şampiyonluk ve iyice şımaran sözümona taraftar; ergen ruhlu bazı yöneticiler + hırsız yöneticiler
    tabi bir de genel kurul rezilliği var ama o olmasa da tablo kısa vadede çok farklı olmazdı.
    iki üç sene fenerbahçe beşiktaş başarılı olursalar aynısı onlar için olacak; taraftar transfer diye çıldıracak kimseyi beğenmeyecek ve ekonomik olarak dertler büyüyecek; pardon bu son senelerde de olmuştu zaten değil mi?
    futbol bütün dünyada değişiyor ama türkiye'deki gibi rezillik hiçbir yerde yok. ne taraftar ne genel kurullar etik değerleri koruyan, kulübün adına değer katan isimleri politikaları iplemiyorlar. geriye baktıkları zaman kendilerini o takımın taraftarı yapan şeylerle bağları yok. varsa yoksa transfer transfer. her sene şampiyon olunacak. ne pahasına olursa olsun kazanılacak.
    galatasaray'ın problemi oynadığı futbol ya da lig sıralaması değil. daha önce de kötü oldu bundan sonra da olacak.
    galatasaray'ın problemi takımı zor durumda alan transfer yapmadan 3 kupayı alan hocasını sudan sebeplerle güle oynaya gönderebilecek bir hale gelmiş olmak. galatasaray ve fenerbahçe; son 4 senede kendilerine 4 şampiyonluk getiren hocalarını apar topar şampiyon oldukları sezonun devamında kovdu. ülkenin ahlakı; düşünce sistem(sizliğ)i bunu gerektiriyor.
hesabın var mı? giriş yap