• garmin'in yeni duyurduğu, strava segment desteği, 3. parti harita yükleme imkanı ve daha birçok yeni özellik içeren, garmin edge 500'den büyük, garmin edge 510'dan küçük boyuta sahip bisiklet gps cihazı. 299 dolar gibi oldukça rekabetçi sayılabilecek bir fiyattan satılacak.
    http://www.dcrainmaker.com/…07/garmin-edge-520.html
  • tam da istediğim özellikleri barındıran, piyasaya çıkmasını beklediğim cihazdır.

    zamanın ötesinden gelen edit: sahip olduğum.
  • kadans-hız ölçer ve nabız ölçer içeren tam paketi abd'den 400 dolardan satılırken türkiye distribütörü olan baytekin'de 695 dolar gibi inanılmaz fahiş bir fiyata satılan cihaz. bu saçma sapan fiyatlandırma politikası devam ettiği sürece daha çok sporcu cihazlarını yurtdışından getirtir.
  • edge 810 ve 1000 modellerini deneyip bir yanımın eksik kalması nedeniyle geri dönüş yaptığım ve kullandığım bütün bisikletlere yerleştirdiğim cihaz. ilk garmin sayacım olması nedeniyle aramızda farklı bir bağ vardı ve bu bağ hiçbir zaman kopmadı. öyle ki vector 2 pedalları alıp yanında edge 520 yollanmasını istediğimde ise ufak bir afallamaya sebep oluyorum satıcıda.
  • amazon.de dan göğüs kemerli bundle paketi gümrük dahil 1200 tl ye alınabilecek bisiklet bilgisayarı. türkiye'de iki bin üstü vermek saçmalık.
    edit:amazon 185tl gümrük parasını da iade etti. neredeyse 1000tl ye geldi böylece
  • dokunmatik olmadığından kullanımını özellikle sevdiğim bisiklet üstü data toplayıcım. şarjı 12-15 saat arası gidiyor. ekran boyutu ideal, 810 ya da 1000 gibi kocaman bir alan kaplamıyor. stabil çalışıyor, yoğunluk sebebiyle saçmalamazsa sürüşü hızla garmin connect, oradan da eşleştirdiğiniz sitelere saniyeler içinde gönderiyor.
  • hava atmayı sevmiyorsanız her ihtiyacınızı karsiyalacak fiyat /performans urunudur.tabii kur olmus 6 tl yurt disindan getirilen bundle fiyati bile 2000 tl ye yaklasıyor.
hesabın var mı? giriş yap