• blaine'in her performansına ayrı bayılıyorum. her bölüm bir solosu olması sevmeyenleri uyuz ediyor olabilir gerçi, ben de rachel'a kıl olduğumdan aynı hissi yaşıyorum çünkü. ama darren criss bu ya, sevmeyen yoktur ki. *şebek smiley*
  • how will i know coverlari lie fevkaladenin fevkinde is cikarmislar. blaine'in it's not right but it's okay sahnesinde gulmekten boguluyordum. kurt'un agzinin acik kalmasi, siniftaki herkesin donup donup kurt'e bakmasi falan, kac here izledim tekrar tekrar bilemiyorum! bu cover da keza lokum olmus. finale dogru gittikce muhtesemlesiyorlar mi ne?
  • 3. sezonun "en" bölümlerinden s03e17 ile benim için aradan işte dün gece döndüler.
    arkadaşların spoilerlerine sağlık, eklenicek pek bi şey bırakmamışlar ama bunu istisnasız bin defa yazarım:
    darren criss ve tsubasa büyüklüğündeki o güzel gözler, nereye kadar bu böyle. allahım onu sevimlilikten seksiliğe geçisin bir numaralı temsilcisi olsun diye yaratmış. *

    --- spoiler ---
    - santana ve replikleri: ve yine bir numara*. rachel ile kanka modu pek hoş.
    - i wanna dance with somebody ve my love is your love en beğendiğim performanslar oldu. hemo yıktı geçti; artie ile mercedes de gölgedeki kahramanlarım zaten.
    - klaine için böyle bi senaryo istiyordu artık bünyeler. çok da güzel, hatta müthiş güzel olmuş. it's not right but it's ok ile de nokta atışı ve doksanlar.
    o birkaç dakika daha kaç tekrar götürür; o imalı bakışlara daha kaç defa gülünür ben de bilmiyorum.
    --- spoiler ---
  • klaine daha ne kadar brittana'nın takipçisi olacak diye çok merak ettiğim biricik dizim.
  • --- spoiler ---
    blaine'e "kedi canını senin!" demek istiyorum, "who is chandler?" derken ne kadar sevimli bir şeydi öyle, hatta bir gif gördüm ki tam anlatmak istediğim şekil o: http://igotta-glee.tumblr.com/post/21775738955
    kurt'un masum mesajlaşma yalanını da yemiyorum, ”i’m pretty sure you were cleopatra in a past life. you’ve got a great asp.” diye mesaj atmış elin chandler denen herifi (asp yılan demek oluyor, hatta türkçe çevirisi kobra olabilir), böyle masum flört mü olur?!
    --- spoiler ---
  • genellikle evde kalmış karıların ve özenti ergenlerin takip ettiği vasat dizi. bu diziyi izleyip de vatana millete hayrı olan tek insan tanımadım.
  • gleek'likten istifa etmek üzereydim aradan sonraki 2 bölümle neyse ki dance with somebody ile biraz glee neşesine yaklaştık.

    spoil edeceğim biraz:

    tekerlekli sandalyeye mahkum olmasının üzerinden sadece birkaç hafta geçtiği halde durumu müthiş ağırbaşlılıkla karşılayıp, hala gülücükler saçabilen teenage quinn'den sonra senaryosunda mantık aramanın iyice saçmalaştığını bilmeme rağmen ne whitney yası tutması lan, bu çocuklar hiç çaktırmasalar da 1994 ve üstü doğumlu. manyak mısınız? tabii a capella how will i know gerçekten leziz bir cover olmuş o ayrı.

    samuel oğlanı diziye girdiği anda yeni bir ship formu çıkaracaklar diye korkmuştum al o da oldu sayılır. o değil de samuel gelince damian gitmiş mi sayıldı? kimse de demiyor aga, bu rory nerde, gerçekten sınır dışı mı edildi. çocuğu sevdiğimden de değil de bu da bir tuhaflık doğrusu.

    wemma'yı pek severim lakin nasıl monte edilmiş gibi olmuş onların sahneler öyle. biraz da wemma koyalım demişler de zorla çekmişler gibi. bu ne lan.

    neyse, burt hummel'ın olduğu sahneler yine duygusal yine güzel en azından. i love that guy.

    ve bölümü asıl kurtaran şeye geliyorum. blaine ve gözleri. evet. it's not right but it's ok'i televole 3 kasedinden yıllar sonra tekrar hatırlamamız yetmezmiş gibi, tüm o klaine sahnelerinde gözleriyle konuştu yavrum. hey maşallah.
  • o ne güzel bir prom bölümüydü öyle ya.

    (bkz: take my breath away)
  • --- spoiler 3. sezon prom bölümü ---

    becky'nin "queens don't always have to look the same, you know. sometimes they look different. sometime they're shorter or wear glasses. what are you smiling about poster people? and stop staring at me. it's not fun to be stared at." dediği sahnede ve sue ile konuşmasında pek bir duygulansam da sonra otel odasındaki "becky, ben ve blaine gayiz" dediğinde kurt, becky'nin britney bölmünündeki meşhur hareketini yapıp, "bu beni daha önce durdurmamıştı" demesine gülmekten ölüyordum.

    ayrıca duygu yüklü bir prom bölümüydü. halen çok çocukça şeyler için hırs yapsalar da, artık sonuçları bir yıkıma yol açmadan daha olgun davranmaları insanın hoşuna gidiyor. 3 yıl oldu ayrılık yaklaşıyor.
    farkına varıyorum ki 3 yılda olgunlaşan, büyüyen karakterler yanında, bir izleyici olarak ben de, büyümüşüm. kenarından, ucundan büyütmüş beni "glee"

    rachel, kurt ve blaine düeti big girls don't cry için de diyecek bir şey bulamıyorum. orijinalinden iyiydi, benim için.

    --- spoiler 3. sezon prom bölümü ---
  • 3x19 ile daha fazla duygulandıramayacağını düşündüğüm dizidir. beni çocuk gibi ağlatan bu diziye ergen dizisi diyenin artık bir kez daha düşünmesi lazım zira 3x19'da ile görüyoruz ki karakterlerde ergenlikten eser kalmamış, hepsi artık kendisi ve arkadaşları adına en doğru kararı verebilecek noktaya gelmişler.

    --- spoiler ---
    quinn'i hiç sevmem ama o yaptığı, o ayağa kalkış sahnesi ki take my breath away'in eşliğinde kusursuz olmuş, kendisine sempati kazandım ilk defa.

    --- spoiler ---

    nihayet glee görmek istediğimiz şekli alıyor derken maalesef bitiyor. şimdi yeni bir grubun aynı hataları yapmalarını izleyeceğiz, umarım bizim grup kadar yetenekli olur ve bize eşsiz cover'lar sunarlar da adı tekrar ergen dizisine çıkmaz.

    ayrıca artie'ye 3 yıldır hakkından çok çok az solo veren yazarların da kafasına tüküreyim, nereden bulacağım ben onu 4. sezonda?
hesabın var mı? giriş yap