• ulu orta bir yerde iseniz mümkünatı yok düşen kırıntıyı çıkartamadığınız için insanı kaşıntıdan çıldırtan lanet durum.
  • kuşları hemen çekecektir. yazık kış günleri aç yavrucaklar.
  • insanı dumur eder. çok lanet bişi. üfff çok zor yheaaa!!

    geçen simidinen çay içiyordum bizim kahvede. tv'de de adyarışı vardı. kendimi öyle kaptırmışım ki, ağzım da kocaman olmasına rağmen; kırıntılar, susamlar falan heb doldu göğüslerimin arasına. gömlekten girdiler hep. sonra ne edeceğimi şaşırdım. dedim ya, pis bişi, başına gelmeyenler bilemez!! etrafıma bakındım. okeye dördüncü arayan, hikmet, aykut ve de kemal'den oluşan, kahvemizin en şirin üçlüsüne, alt dudağımı bükerek "göğüslerimin arasına kırıntı kaçtı ihih" dedim. hikmet girdi önce lafa. "kaşlarından da mı utanmıyorsun ağzını öyle yamık yaparak" dedi. "ama bu insanı çıldırtır ki" dedim. insanlarla kurduğu diyalog, "taş diz bakma öyle zik gibi" ve de "koz ver amına koyim"den öteye gitmeyen, yani konuşmayı pek sevmeyen kemal, söze ıstakayla girdi. onu aramıza çağırmadığımıza çok içerlenen aykut, dekme zumzuk ne varsa, direkt organik daldı. pek bir dezenfekte dövdüler beni. üstüm başım da yırtılınca kırıntılar da çıktı gitti. çok yardımcı oldular yani.

    (bkz: merhaba ben össge ve çok tatlı memelerim var)
  • rahatsız edicidir. ekmek kırıntısı gibi sert bir şeyse batar bir de.

    (bkz: memelerinin arasından ekmek kırıntısı çıkan kadın)

    (bkz: göğüs arasına kaçan yemek kırıntısı)
  • açık yaka bir şey giymiş her kadının başına gelir bu. simit filan yerken özellikle. çok dert değil ya, kimse bakmazken çıkartılır onlar her türlü. zaten etrafta bakan insanlar varsa, o kırıntının oraya düştüğünü de görüp kıs kıs gülmüşlerdir zaten.
  • olayın gerçekleştiği anı görenlerin dalga geçmesinin dışında rahatsız edici olan o kırıntının göğüsleri kaşındırmasıdır. ve tabii ki herkesin ortasında elinizi sokup çıkarmak uygun olmayacağı için ya öylece uyuz olmuş bir biçimde kalırsınız ya da kalkıp tuvalete gidip çıkarırsınız. yani eğer göğüsleriniz büyükse böyle yoksa zaten aradan kayar ve tshirt'ün altından düşer o, rahat edersiniz. gerçi düşününce sütyen modeli ve üzerinizdeki kıyafetle de alakalı düşüp düşmemesi...
  • memesi küçük olanların sorun etmediği durumdur. o kırıntı kayar gider, aşağı düşer oradan da. sıkışıp kalmaz yani.
  • bana da oldu bu bir kez. kıllar arasında kayboldu sonra... kaşınmadı ama, iyi oldu.
hesabın var mı? giriş yap