• umut sarıkaya tarafından, "motorsiklete binerken kask takmalarına gerek yok" olarak nitelendirilmişlerdir. işte örnek.
  • atası izzet günay olan erkeklerdir.
  • bir ömer çelakıl'dır.
  • su parası, şampuan parası, saç kremi, berber parası, saç kurutma makinesi yüzünden elektrik parası vb. giderlere daha fazla para ayırır.
    (bkz: pesimist)
    (bkz: hepiniz öleceksiniz)
  • bu özelliğe sahip hemcinslerimden açıkça nefret ediyorum.

    abi niye o kadar saçınız var , istedikleri gibi şekil veriyorlar. hayır o kadar saç bende olucak ne güzel şekil verir düzenli bakımını yaptırırım.

    şimdi bölgecilik yapıcam ama ben karadenizliyim saçlarım açık kumral ve ince telli seyrek kıvırcık. alnım da genis. hal böyle olunca saçı simsiyah , kalın telli , dümdüz , gür saçlı doğuluları kıskanmadan edemiyorum.

    (bkz: erkeklerin birbirini kıskanması) saçmalığını bir yana bırakalım cidden kıskançlık bende huy. bir keresinde bir arkadaşım "ya cok fazla saçım var bi sekil almıyor " dedi içimden inş dökülür de kıymetini anlarsın diyorum böylelerine.

    kel değilim. eskiden gür saçlarım var mıydı vardı. ama ergenlikten sonra dökülüyor yahu. sizin hiç mi dökülmedi diyorum bazen.

    yine şuna geliyoruz. insan kendinde olmayanı kıskanır.

    neyse gece gece geldiler bana
  • bunlardan biri abimdir. clear reklaminda oynat o derece lakin saclarini kestirip olumsuz bir yorum aldiginda cok morali bozuluyor, psikolojisi pert... saclarina aasik!
  • saçlarım hem gür hem dalgalı. biraz uzatınca enseme kadar falan , hanımlar sorarlardı "saçınızı nerde yaptırdınız? " diye.
    ben de
    " tarak bile vurmuyorum , kendiliğinden oluyor" derdim.

    şimdi uzatsam yine öyle olacak.
    on sene sonra da, yirmi sene sonra da.....

    çok şükür genlerimi verene:))
  • (bkz: tanıdığım biri) aşırı gür ve bulaşık teli sertliğinde saçlara sahip kafasını sürterek fırın tepsisi yıkama isteği uyandırıyordu bende bi de çok az saçı varmış gibi argan yağı sürüyordu kafasına
  • şu an saçlarıyla başı belada olan erkeklerdir.

    hastalık süresince berbere gitsen bir dert gitmesen bir dert. kafamda 2 kişilik saç var hem gür hem dalgalı hem de hacimli, tam istediğiniz dolgun saçlar. pantene reklamı gibi geziyorum ortalıkta. zaten boy uzun kafa da büyük haliyle saçlar da üstüne krema oluyor. gitsek hastalık riski var. iki arada bir derede kaldım. en son 20 yıl önce 3 numaraya vurdum saçımı, onu mu denesem diyorum ama gözüm alışana kadar da sokağa çıkama büyük ihtimalle.
  • cinsel gücü zayıf erkektir.

    ne demişler

    benzini shellden y... kelden
hesabın var mı? giriş yap