• hardline nutrition tarafından üretilen whey protein tozu. 44 gr'lık servisinde 35,3 gr protein içerdiği belirtilmiş ve bunun 7,9 gr'ı bcaa imiş. ayriyeten yine bir servisinde 3 gr da kreatin monohidrat eklemişler. muscletech nitro-tech benzeri bir ürün olmuş sanki.

    http://www.fitbull.com/…matrix-protein-2300-gr.html
  • yağ oranının bir miktar yüksek olması sebebiyle içerken biraz mide bulandırsa da gerçekten çok etkili bir üründür. tarafımca test edilip onaylanmıştır.
  • günden güne ağızda daha ağır bir tat bırakan bir üründür. bcaa ve kreatin miktarları doğrudur. etkiliden ziyade yeterli bir ürün tabirini kullanmak daha doğrudur bu ürün için. yoksa sadece süt içerek de etki görebilirsiniz. daha pahalısına gerek yok ancak bu ürün sadece ve sadece bulking dönemi içindir. definasyonda da bu ürünü kullanırsanız pek bir işe yaramaz. yağ oranı daha düşük ve sadece proteinden oluşan ürünler daha doğru bir seçim olacaktır. kas yapımı sürecinde işe yarayan bir takviyedir. protein oranı oldukça yüksektir. ancak evde oturur ve alırsanız göbekten başka bir şey yapmaz.

    suyla tadı güzel değil. yağsız (0.1) sütle beraber kullanıldığında ise daha güzeldir ancak dediğim gibi çözünmesi kolay olsa da tadını çok sevmedim ben. çileklisi denenebilir.

    edit: doğruluğundan emin olmamakla beraber bir yerde okuduğum bir araştırma sonucuna göre içinde kreatini bolca bulunan ürünler protein testlerinde daha yüksek proteinli olarak çıkmaktadır. ve firmalar da bu verileri kullanarak besin değeri etiketi yapıştırmaktadır. umarım doğru değildir ve içeriğindeki besin değerleri doğrudur. aksi pek hoş olmayan markadan ayrılma kararlarına sebep olacaktır.
  • diğer markaları pek ölçüp tartmadım ama bu ürüne dair görüşlerim gayet iyi. içeriğindeki bcaa, kreatin ve glutamin oranları ve hatta varlığı performansınızda ve kütlenizde ciddi bir artış sağlıyor. 10 saat işin yorgunluğunu atıp, yüzlerce kilonun altında inim inim inlerken gerçek bir motive gerçek bir doping oluyor. türk markası diye sağda solda çok bok atan oluyor bunlara pek aldırış etmeyin. benim çevremde on kişi kullandıysa hepsi memnun. ve hepsinde de gözle görünür bir değişiklik var.

    ürün dezavantajlarına gelirsek. sivilcelere hazırlıklı olun. hem de öyle böyle değil. sırtınız götünüz başınız komple benek benek olacaktır. burnunuzun ya da alnınızın tam ortasında koca bir sivilce ile yerel gargamel'e dönüşmeniz işten bile değil. içeriğinde kreatin varlığı sizi ayaklı sebile dönüştürecek. klimalı ve klimasız bir ortamda olun hiç fark etmiyor. bunu yazın kullanıyorsunuz götünüzden işiyorsunuz. galon galon su içmeye hazır olun.

    çikolata yerine çilek tercihimdir. çikolataya pek ilişmeyin derim. ayrıca şuna değinmek isterim. geçen sene 169 lira olan ürün bir sene içinde nasıl bir değer kazandıysa 190 lira olmuş. (bkz: milletçe alkışlıyoruz)
  • çilekli olanının içimi ve aroması pek iyi değil. kötü değil ama tatsız.

    bunun sebebi muhtemelen içerisinde aspartam olmaması. bu aslında olumlu bir şey.

    suyla değilde sütle denemek daha iyi olacaktır kanısındayım.
  • çilek aroması, çikolatasına göre daha fazla protein oranına sahip protein tozu. bir servisinde iki ölçek var dolayısıyla spordan önce tek spordan sonra tek ölçek gibi farklı kombinasyonlarla kullanım sürenizi uzatabilirsiniz.
  • suyla veya süt ile tüketilebilir. lakin önce sıvıyı koyup üzerine tozu eklemekte fayda var. bu sayede köpürmesini engellemiş oluyorsunuz. tabi karıştırdıktan sonra yaklaşık on beş dakika bekleme süreside var.

    tanım: yerli malı takviye besin.
  • muzlu olanı yulaf ve yoğurt ile karıştırınca enfes bir tatlı olan whey proteindir. protein ihtiyacı için yine de olağan kaynakları tercih ederim.
  • giderek malzemeden mi çalıyorlar diye düşündüren ürün. tamam anladık bize en kalitesizini gönderiyorsunuz da bu kadar da olmaz dedirtti. çileklisi iğrenç ötesi, içimi hiç rahat değil, ne ile denediysem mide bulandırdı. sanırım son kez çikolata aromalısını da deneyip aynı şeyleri yaşarsam kullanmayı bırakıcam.
  • tad konusunda sorun yaşayıp bıraktığım, türkiye'de üretilen protein tozu.

    bunun yerine, gün içerisinde bile soğuk kahve içiyormuş gibi lıkır lıkır giden nutrade-premium isolate öneririm. varsa latte aromalı, yoksa kurabiyeli olanını tavsiye ederim.

    bulamazsanız optimum gold standard öneririm. çikolatalı.
hesabın var mı? giriş yap