• sahibinden.com'da hasarlı aracını hasarsız kategorisine koyan ahlaksız tiptir.

    seçeneklerde hasarsızı tercih ediyorsun bi bakmışsın oo çakallar hala cirit atıyor. ulan şehitkamil, karatay, nilüfer, gaziemir bile hasarlı kategorisinde koyuyor araçlarını.

    görsellerin birinde hasarın kaydını koyarak veya açıklama kısmında "araçta şu kadarlık hasar vardır" diyerek doğru efendilik yaptığını sanmaktadır bu tipler.

    ben toplumun ahlaksızlığı kitlesel ilerlettiği noktalarda kendini tutamayan, mücadele eden bir insanım. şikayet raporu doldurmama rağmen kaç kez, umrunda değil sitenin. güven kalmadı zaten piyasada bir de bunlar destek veriyor sırf para için. lan madem yaptırımın yok niye hasarlı mı hasarsız mı diye seçenek koyuyorsunuz?
  • şark kurnazı tiplerdir. bir de bunların takla atmış arabaya keyfe keder boyalı diye ilan çıkanları vardır ki onlar kıdemli şark kurnazı olarak nitelendirilebilir.
  • görünce şikayeti bastığım tip ilandır.

    genelde kaldırıyorlar şikayet edince.
  • ben de aracımı koyduğumda bir iki değişen yeri ve kazası olmasına rağmen hasarsız bölümünü işaretlemiştim. aslında düşünüldüğünde araç üzerinde en ufak bir düzeltme bile yapılsa araç hasarlı kategorisine girmesi lazım. ama insan aracını severek kullanıyorsa orayı işaretlemeye gönlü elvermiyor. şahsen benim öyle olmuştu. ha gidip de sağı solu vuruk halde ilana koyup hala hasarsız diyorsa herşeyi hakediyordur ibine!
  • önünde sonunda ortaya çıkacak bir durumu ilanı daha çok görüntülensin diye koyan tiptir.

    hayır sen aracına istediğin kadar "kıyamadım oraya koymaya" vaziyetine gir, sonuç olarak araban hasarlı.
    hiç değilse hasarsız araç arayan insanın işini uzatma.
    hasarlıysa hasarlıdır, değilse değildir.
  • ölücü sevmez.
  • ölücünün alıcı değil, satıcı versiyonudur.
  • yıllar önce başıma gelmiş bir olayı hatırlattı bana; bir kaç yıl önce bir x5 bakiyoruz, 2003 model bulduk bitane... satıcı ile telde görüşüp sorduk, "var mı kazası belası?" adam hiç bi sorun yok dedi, boya yok kaza yok fiyat normal... neyse aracı ekspere götürdük üç parca değişen ve tavan hariç boyalı çıktı. adama verdim raporu "bak dedim noldu şimdi?"
    adam efsane bir cevap verdi bana o gün
    "bizce bi sıkıntı yok"
    söylecek bişey bulamadım. adam haklıydı ona göre sıkıntı yoktu.
    tanım : şark kurnazı kişilerin aracını daha erken veya daha yüksek fiyattan satmak için uyguladıkları yöntem.
hesabın var mı? giriş yap