• komando olarak bir kısmımız kantin subayı olarak görev yapabilir, ya da bir kısmımız askere gitmeyip, bedelli askerlik yapabilir ya da askerliğe elverişsiz raporu alabilir. hepimiz dağda, taşta vatan savunmasında çarpışacak değiliz.
  • dün komandolardan biri elinde silah hastane basınca böyle oldu. kargaya yavrusu kartal görünürmüş.

    tanım: asdfghj
  • hangi gençler acaba ? çünkü çevremdeki akp li olsun olmasın hepsi bedelli peşinde. ayrıca vatan millet sakarya edebiyatı yapan ve kendisi tarafından defalarca ben ırkçıyım diye bahseden bir yakınım daha yeni bedelliden döndü.

    ayrıca bu devirde neyin amacı bu topyekün komando olayı. komando veya asker dediğin artık günümüzde sınırlı sayıda mensubu olacak bir iş kanımca. teknoloji ile yürüyor herşey adam pakistandaki mücahiti kaliforiyada ki hava üssünde drone'u playstation gibi kullanarak oyun oynar gibi avlıyor.

    aslında ben de isterim eski zamanlardaki savaşılmasını. rise of nations daki gibi bir sınır olsa maksimum seviye ikinci dünya savaşı zamanı olurdu. düşünsene tiger dasın arkanda bayrağın sallanıyor yanında mekanize piyadelerin geçiyor falan bunlar hoş şeyler ama maalesef günümüzde artık işler yukarda bahsettiğim şekilde işliyor.
  • görür görmez kimin beyan ettiğini tahmin edebildiğimiz başlık
hesabın var mı? giriş yap