• insanların düzgün olmamasındandır.
  • ben her zaman düzgün bitmesi taraftarı olan biriydim.. biz de her ayrıldığımızı kendine dikkat et hasta olmalarla bitirirdik..
    sonra yeniden barisirdik..
    yalama yapan ayrılığa dayanamiyorumlardan sonra ciddi bir bitiş kararı alan karşı tarafın söylediği ağır sözlere dayanamadım..
    neden diye sordum, neden böyle bitiyor? çünkü iyilikle bitiremiyormus.. açık kapı bırakmış oluyormuşuz.. böyle yaparsa bir daha ne o ne de ben nasılsın diye meraklanip aramazmisiz..

    ulan onca yıl emek vermişiz vicdansız, insan gibi konuş işte.. ben mi sana geliyorum özledim diye, hem kendin git, sonra kendin gel, sonunda da böyle güzellikle olmuyor diye hakaret et, kır, dök, böyle bitmeden bitmiyor diye yakın..

    senin insanlığına tüküreyim..
    öyle bitti işte.. yediğiniz hakaretle kalıyorsunuz bazen.. onun yaşadığına saygısı olmasa da sizin var olabiliyor..
  • oysa ne kolaydır konuşup olmuyor demek. ama bunun yerine kırıp dökmeyi aşağılamayı ezmeyi bir zamanlar 'seni çok seviyorum' dediği kişiyi yerle bir etmeyi tercih ediyorlar. neden empati kurmayı bilmiyorlar çünkü. o insan ne hisseder ne kadar üzülür umurlarında değil. kalan aldığı yarayla kalıyor sonrasında. ortada aldatma yoksa şiddet yoksa küfür yoksa pekala konuşularak vedalaşılarak bitirebilir bir ilişki. ama insan olmayı beceremedikleri için çirkef olmayı tercih ediyorlar.
hesabın var mı? giriş yap