• (bkz: fuxx)

    (bkz: aktroll)
    (bkz: engelle)
    (bkz: başlıklarını engelle)

    daha fazla aktroll ifşa editi: benzer entryler girdiklerine göre talimat gelmiş bunlara sahiplerinden

    (bkz: kaygiyla izlenen romeo)
    (bkz: perili ahsap konak)

    suçlamaya cevap editi: #130949850 buradaki yazar "niye engelle başlıklarını engelle diye refleks gösteriyorsunuz? sizin derdiniz liyakat değil de kendinizden olanın tercih edilmemesiymiş anlaşılan" demiş. çünkü başlığı açan ve altında bunu övenler sözlüğün kadrolu aktrolleri, girip entrylerine bak diye bkz veriyoruz. başlıktaki suçlama zırva, biri terörle ilişkili 570 hdpli atandı demiş kadrolara hani belge? atanan 570 kişinin siciline bu insanlar nasıl ulaşıyor? bu entryde atanan insanların liyakatli olmadığı nereden biliniyor? ulan burada ne yazıyor da neyine cevap verelim, çıkıp desinler ki bir adam besyo okumuş, türkiye'nin en iyi üniversitesine genel sekreter olarak atanmış (bkz: nedim malkoç) (kendisi osmanlı ocakları mensubu) o zaman diyelim ki burada liyakat yok (aa bunun akp tarafından yapılmışı var, doğru). başlığı açan aktrollerin gazına gelmeyin teyyit.org'un bir stickerı var görsel diye, öneriyorum size de.
  • kudurmakla birlikte yalan, dolan, iftiranın en üstten en alta, en liyakatlı biçimde görüldüğü akepenin, kendi yaptıklarını başkalarına yamama çalışmalarından bir kuple.
    esenler belediye başkanının, akepenin her biriminin bütün atamaları liyakat üzerine işlendiği için (!) haklısınız isyan etmeye.
    azıcık esenler belediye başkanının çalışanlarına göz atsanız....
    kudurun amk.
  • bu düzen ne zaman değişecek?

    insanoğlu devlet denilen makineleşmiş ve ruhsuzlaşmış bu yapıları ne zaman ve nasıl yıkacak?
  • bir akp hesabı tarafından ortaya atılan iddia. hesapta pek çok atamayla ilgili aynı iddia tekrar ediliyor.

    atanan kişiler liyakatsiz olabilir gerçekten de. ama hesapta bununla ilgili bir açıklama yok sadece atanan kişilerin kimliklerinden bahsedilmiş.

    mesela ben iktidarın maliye bakanı olarak atadığı nureddin nebati'nin neden liyakatsiz olduğunu açıklayabiliyorum. bu arkadaşlar da aynı şekilde izahta bulunabiliyorlar mı? mesela neden liyakatsiz bu atamalar? atananlar neden liyakatsiz?
  • bir güreşçiyi köklü bir bankaya yönetici yapan zihniyetin paralı askeri açmış başlığı.
    gel de gülme.
  • -bu kadrolara kimler basvuru yapmisti?
    -secilen arkadas hangi ozellikleri ve hangi liyakati sebebiyle basvuran diger kisilerin onune gecerek bu genc yasinda genel mudur yardimcisi gibi bir gorev alabildi?
    -ozel sektorde benzer bir poziyonda gorev alabilecek yetkinlikte mi?

    bu sorularin cevabi yoksa o zaman ak trol bok trol her neyse adamlar haklidir. ınsallah olay daha da buyur de bu liyakatsiz kisi istifa etmek zorunda kalir.

    ulan 20 senedir uzum gibi sikiliyoruz, iyi partililer gelip ak partili kadrolarin yerine gecsin diye mi bu kadar sikinti cektik.
    yeter be!
  • akp ilçe başkan yardımcısımı atayacaktı? istanbul'un değil memleketin anası ağlıyor liyakatsizlik yüzünden 20 yıldır. güreşçi danışman ve banka yönetim kurulu üyesi var yahu. yiyen gidecek yerine başkası gelecek yiyecek. sofra adabı budur.
  • doğruluğu belli olmayan iddiadır.

    ha doğruysa bile ne kadar demokratik bir başkan olduğunu gösterir. sırf başka parti üyesi diye liyakatli kişiyi almamazlık yapmamış. helal olsun.
  • normal bir atamadır.

    emir sami işmen'in kariyer geçmişine baktım, gayet dolu bir adam.

    zaten bir önceki işinde de özel sektörde büyük bir şirkette genel müdür yardımcısı olarak çalışmaktaymış.

    liyakatin anlamını öğrenin önce.
hesabın var mı? giriş yap