• sizler nasıl yalancılarsınız gerçekten inanılır gibi değil. ingiltere’de yaşıyorum. arabalar pahalı falan değil. kendim audi tt kullanıyorum ki türkiye’de 2 milyon fiyatı. eşimde de volvo xc60 mevcut. ben üst düzey yönetici değilim, sırf buraya gelmek için kariyerimde geri gitmeyi göze aldım. iyi ki de yapmışım.

    ingiltere'nin araç alım-satım sitesi autotrader.co.uk'dir. türkiye'den erişim açık mı bilmiyorum, girip bakabilirsiniz.

    not: bazı yazarlar özelden hava atmaya çalıştığımı vs yazıyorlar. arkadaşlar bu arabaların değeri sizin türkiye'de clio aldığınız fiyata. ayrıca kredi faizleri çok çok az. maaşlar türkiye'de üst düzey yöneticilerin aldığı seviyede. neyin havasını atacağım ben bununla?
  • ingiliz ailenin memleketinden yazıyorum sana tuhaf bir aile denk gelmiş çünkü bizim kıçıkırık sitenin otoparkında bile bir dolu üst segment araç var.
    başka bir örnek ekibimde part time çalışan ve gayet mütevazı bir geliri olan adamın altında bmw 5 hybrid var, benzer durumdaki bir başkasının altında range rover var.
    benim kendi arabam da türkiye'deki fiyatının çok altında çünkü asıl türkiye'de vergiler çok yüksek. yani ne bileyim olay çok da gerçekleri yansıtmıyor sanki.
  • ahahahassiktir..

    eski model olduğu için hayret ederek inceliyor olabilirler..
  • gotumle güldüm. heralde evsizine falan denk gelmiş arkadaş. benim oradaki arkadaşlar hiç öyle anlatmiyorlar. küçük araba tercihleri sadece trafikte rahat etmek için, koca koca sedanlarla trafikte sıkıntı yaşamak istemiyor adamlar.
  • adam işsizlik maaşıyla geçiniyor. hayatında c180 görmemiş olması normal bence.
  • mercedes c serisinin 180 kodlusu bi türkiye de olmasından kaynaklı şaşıran ingilizlerin yaptığı eylem.

    türkiye de vergiler, yakıt fiyatları yüksek, halkın alım gücü düşük olduğu için cücük motorlu mercedes görev avrupali şaşırıyor.

    1.6 motor arabaya binecek olsalar daha mütevazi markaları tercih ederler. şehir içinde pratik olması sebebiyle.
  • c180 mi büyük araba? 4 yetişkinli bir aile olarak biz o arabaya zar zor sığıyoruz.
  • adam ülkesinde aylık yaklaşık 250-300 birim para ödeyerek mercedes alabiliyor. sen "enflasyonu arsa ulaşmış olan bu ülkede bu arabayı nasıl aldın?" diye bakmışlardır en fazla.
    yada yalancı bir trollsun. şaka len şaka, yalancı bir troll olduğunu hepimiz biliyoruz.
  • iki ingilizin bir türkle alay ettiği fıkra.
  • aktrollerin gece gündüz demeden ekşisözlükte mesai yaptığını gösteren başlık. sözlükte ahaber seyreden dayılar var zannediyorlar galiba.
hesabın var mı? giriş yap