• takipçi sayımız çok az himini himini diye söylenen yarrak kafalı patronlar için ideal çözümdür.

    zira bu kafadaki adamlar, facebook, twitter, instagram takipçi artışının fiziksel mağazanıza geliş veya dijital satış / müşteri memnuniyeti rakamlarınızla doğru orantılı olduğunu asla kabul etmezler. sanırlar ki orda takipçi arttıkça daha çok insan gelecek...
  • ne gerek var amına koyim böyle bişey yapmaya. noolcak sanki 2728976 milyon takipçin olsa nolcak? amaç nedir
  • sosyal medya hesaplarında daha fazla takipçi olması için para verip takipçi alan insan kibarca söylüyorum embesildir. hayatımda böyle bir ego tatmini daha görmedim sanırım. ulan senin takipçin çok olsa ne olur az olsa ne olur. beyini bunlara çalışan insandan da bir bok olmaz.
  • instagramdan takipçi satın almak ne lan? kaç yaşında insanlarsınız siz? fotoğraflarınızı birilerinin görmesini bu kadar istiyorsanız biraz daha paraya kıyın bir galeri tutun ve sergi açın. ne günlere kaldık ne boş insanlar olduk milletçe. ciddi ciddi bu ve bunun gibi hadiselere para harcayan varsa, o parayla omega 3 falan alsın emin olun daha faydalı olacaktır.
  • bir hesap açmıştım hayvanlarla alakalı sonra caydım ama bir şeyin farkna vardım. hesap kendi kendine birilerini takip ediyor. hayır az kişi olduğu için zaten takipçi hemen farkına varıyorsun. o hesabı açık bıraktım. ekran görüntüsü alıyorum hepinize güzellik yapıcam toplu şekilde ifşa edicem bunları. sonra canınız isterse basarsınız engeli. hadi markalar neyse de her allahın günü kendi fotoğrafını çeken kıçı kırık adamlar niye takipçi alıyor lan. onu geçtim klasik rezalet bir vapur, karaköy fotoğrafı 500 üzeri beğeni alıyosa kesin takipçi almıştır.
  • dün otobüsle eve giderken ön koltukta oturan bir hanım kızımızın yapmaya çalıştığını görünce biraz izleyeyim telefon ekranını dedim (devasa ekranlı telefon). şu dikkatimi çekti. instagram ile alakası olmayan bir alan adında bulunan intagram giriş formuna benzer bir forma hiç çekinmeden (muhtemelen başına gelebileceklerinin farkında olmadan) kullanıcı adı ve şifresini girdi. işte bu kadar basit. bu kadar kolay teslim ediyoruz kullanıcı adı ve şifremizi. etrafımda hep duyuyorum facebook hesabım hacklendi, twitter'ım çalındı vs gibi. kusura bakmayın ama kendi elinizle teslim ediyorsunuz zaten çoğu zaman hesaplarınızı.
  • 550 yerli ve milli takipçi veya beğeni satın al butonu eklenmesini beklediğim sistem.
hesabın var mı? giriş yap