• sosyal mecralarda paylaşılması muhtemelen suç olan mesajdır. ayrıca seviyeli bir şekilde tanışma mesajı gönderen adamı ifşalayan g.....zü s.....m.
  • inanılmaz derecede itici ve hazırlanmış, samimiyetsiz kelimeler içeren videodur.

    asla cevap vermeyeceğim, katıla katıla güleceğim bir videodur aynı zamanda.

    yapmayın lütfen, iş görüşmesi gibi nedir o allah aşkına?

    edit: gelen mesajlar anlatım bozukluklarını düzeltmemi istiyor fakat dikkatli okunursa anlatım bozukluğu olmadığını görebilirsiniz. noktalama işaretlerine dikkat ederek okuyunuz. hazırlanmış ifadesi, kelimelerin önceden hazırlanmış olduğunu belirtmek için kullanılmıştır.
  • fikir orijinal ama metin sıkıntılı geldi bana. ayrıca ne diksiyon dersi amk abartmayın.
  • genç arkadaşımız mesaj atmış kibarca tanışmak istemiş, istemiyosan hayır der geçersin, istemediğin halde tekrar tekrar rahatsız etmediği müddetçe yayınlamaya ne gerek var ki, egonu mu tatmin edeceksin böyle, senin şuan yaptığın çocuğun yaptığından daha ayıp.

    edit: çocuğun yaptığı şeyi kesinlikle ayıp bulmuyorum, yazan kişi öyle lanse ettiği için bu şekilde ifade ettim.

    ilk entry de uçmuş sanırım aferin, dua et kopyalanmamıştır o video, her bireyin itibarı var sen egonu tatmin edicen diye kimseyi sosyal medyada ifşa edemezsin, insanların itibarına toplumdaki saygınlığına zarar veremezsin, bi adım atmadan önce düşünün bu insanın anası babası yakını var diye, biri senin özel mesajını paylaşsa sen de güler eğlenir miydin?
  • özgüven +puan
    diksiyon ve ses kontrolü +puan
    yenilikçilik +puan
    ortam -puan

    dilara bence bir çay içmeli.
  • (bkz: bu çocuk olmamış)

    medeni cesaretinden ötürü kutladığım kişinin tanışma amacıyla video göndermesi olayı. çünkü bilmeliydi böyle sosyal mecralarda ifşa olacağını.
    artık tüm türkiye seni tanıyor. (bkz: swh)
  • kim kime nasıl yürümek istiyorsa veya tanışmak istiyorsa, saygı çerçevesinde bunu yapmasında bence bir sorun yoktur. buradaki asıl sorun bunu ifşalayan ilgi orospusunda.

    ha eminim ki çocuk yakışıklı olsa "ne kadar yaratıcı" falan denilip, sohbete girilecektir. ama işte...
  • yeni nesil sevgili bulma taktiklerinden biri.

    bunların randevuları skype üzerinden, aldatmaları da tinder'la olur zannımca...
  • şimdi sen söyle o arkadaşına(!)bu adamı neden ifşa etti ey kezbanus ? ne var işine gelmiyorsa,samimiyetsiz,komik,garip bulduysan o adamın teklifi gibi kibarca reddet olsun bitsin aklında bulunsun bir tek sende yok böyle giderse kurudu diye çok ağlarsın.
  • bundan sonra gelen her tanışma dm’ini bu tonda okumama sebep olacak videodur.
hesabın var mı? giriş yap