• instagram da her popüler platform gibi dileyenin dilediğini bulduğu bir yerdir. et yada ot pazarına dönüşmesi size bağlıdır vesselam.
  • instagram senin kullanım yönelimine göre şekillenir. et görmeye girersen karşına et çıkarır. bana kedi köpek, müzik falan gösteriyor mesela.
  • algoritma falan anlatacağım ama üşeniyorum. bir halta da yaramaz zaten bu kafalara. pazara niye gider insan? alışverişe di mi? niye senin telefonunda o pazar var acaba? benim ana sayfama ve keşfetime bolca suluboya, biraz lifestyle biraz da moda paylaşımları düşüyor mesela.
  • programın algoritması tamamen sizin ilgi alanlarınız ile alakalıdır. yani en çok neye ilgi duyarsanız öneri olarak o alanın videoları önünüze gelecektir. dolayısıyla insanın eleştiri yapmadan önce okun yönünü kendine çevirmesi bu tarz durumlarda daha doğru olacaktır.
  • yıl olmuş 2021 aranızda hala link vermeyen hayvanlar var.

    bir pazar türü.
  • herkesin de keşfeti sanat fişman, yalancı köpekler sizi. ulan hepiniz sanatseversiniz, kültür mantarısınız da bu ülke neden bu halde.
  • başlığı açan yazar kişisi "instagram'ın et pazarına dönüşmesi" derken;
    "ben instagram'a girdim ve bu et pazarını gördüm" demek istemiyor olabilir.
    instagram denen sosyal medya uygulamasında "kadınların götünü, memesini sere serpe açtığına, karşılığında like rekorları kırdığına, reklamlardan da malı götürdüğüne dair malumatlarım ve gözlemlerim var" demek istiyor ve bu hadisenin "tavan yaptığı" tespitinde bulunuyor olabilir. hemen algoritma uzmanları devreye girmiş. ekşici piçler her zamanki gibi parmağın işaret ettiğine değil parmağın sahibine odaklanmış. sizin ben iletişim becerilerinizi sikeyim!
  • şimdi şöyle bir durum da var ki bazıları benimle aynı şeyi yaşıyor ki yazmış. ben instagramın o rastgele sayfalarına hiç girmem. takip ettiğim 100küsür insan var ki hepsi gerçek hayatta da bir şekilde görüştüğüm insanlar. beni takip edenler ve benim takip ettiklerimin de muhtemelen %65'i erkek. geçen hanım reels'e baksana güzel şeyler var diyince bir girdim aynen başlıktaki gibi et pazarı. hoşuma gitti orası ayrı tabii lakin bu sizin beğeninizle çalışmayınca arkadaşlarınızın yoğun takip,like ve gösterim yaptığı şeyleri önünüze döküyor. zira o video ve fotolara girip bakınca ya volkan yorum atmış ya serkan dil atmış ya da hakan seri layklamış. bunun çözümü telefonu hanıma vermek. reels da 2 saat geçirdi şimdi o taymrayn komple komik videolar şeklinde, nadiren göt ve meme çıkıyor.
  • büyük oranda fotoğrafın ve videonun olmadığı ekşi sözlük bile et pazarına dönmüş. acaba neden? açılan başlıkları kimler açıyor ona bakmalı. instagram mevzusu da aynı. birileri talep ediyor, onlarda o salakları öpüyor işte.
  • he amk sizin sayfanıza hep lifestyle, moda ve suluboya düşüyor he. kamiller sizi... sizin ana sayfanıza düşsün veya düşmesin, başlıktaki tespitin haklı olduğunu biliyorsunuz.

    tanım: insan psikolojisinin hem tezahürü, hem de tezahürden aynı şekilde geri etkilenmesi sebebiyle tersinir bir durumdur.
hesabın var mı? giriş yap