• bir adet türk kızı içerir.
  • yapmacık olduğunu düşünmüyorum, ki bu yapmacık olma ihtimalinden çok daha vahim bir durum. kendilerini bir marka, ünlü, takım, oyun ve türevleriyle özdeşleştirip delicesine takip eden yığınla insan var. apple'ın satış stratejisinde de bu insanlar var katılıyorum fakat 6 bin küsur lira cebinden çıktı diye bu denli sevinen, geceden kuyruğa girip satın alan ve kendisini sadece o ürünle ifade edebilen o zavallılara acıyorum. garip bir delilik bu. üstünde hayat tarzını ifade ettiğine inandığı markaların logoları olan ürünler bir şekilde hayatından çıksa hayatının hiçbir manası kalmazmış gibi geliyor.
  • ne güzel mutlu oluyor lan dediğim kadın. bir de bizimkine bak waffle ısmarlasan somurtur
  • videoyu izledim ve aklıma ilk şu soru geldi: karı-koca iphone x için ön sipariş vermişler, sabahın 8 inde yollara düşmüşler ve şak 12 milyarın üstünde telefona para vermişler. nasıl yani? ve bu insanların iphone 8 plusu vardı. zaten o da yeniydi.. tüketim çılgınlığı ayrı bir konu, videodaki iphone x i övme konuları daha da ayrı bir konu. neymiş efendim mesaj yazarken emojiler hareket ediyormuş, ee bunun için 6 milyar niye bayılayim? ayrıca vergisi en yüksek olan yer tr, o kadar yurtdışına çıkıyorsunuz bari dışardan al.. bu tip insanların neresine bayılıyorlar anlamıyorum..
  • kendisi (bkz: elvin levinler) olur.

    ne ara youtuber oldu yeni farkına vardım. ayrıca samsung note 8 sker !
  • ben youtuber'a youtuber demem ,takip ettiklerim arasında olmadıkça.
  • gözleri çok güzel olan youtuber.
    (bkz: i origins)

    insanlar mülke nefret duymaya başladıysa bu iş burda bitmiş demektir. sanırım devrim yaklaşıyor. geleceğimizi kıskanç, nefret ve kin kusan orta sınıf kurtaracak. bu duyguları besleyenlere karşı asla bir tenkit içerisinde değilim. ortaçağda kırmızı elmanın kilosunu 10 altın yapıp serflere yemeye haram kılan aristokrasinin robin hood'la tanışması da bu gibi duygular neticesinde oldu. farkındasınız değil mi aralığın nasıl açıldığının. muazzam bir uçurum oluştu artık. ne diyorduk, web 2.0 devrimci bir gelişmeydi, fakiri de zengini de hızları 128-512 (1-2 yıl sonra 512 alt standart olarak belirtilmişti) arasında değişen adsl modemlerle aynı internete girip aynı forumlara aynı sözlüklere yazılar yazıyorduk. şimdi aynı platformlarda olsak bile uçurum var aramızda. youtuber olabilmek için ataşehirde fiber altyapılı suitinde oturman, mikrofon- kamera gibi tehçizatlara sahip olman gerek artık. sen sadece youtube izleyicisi olabilirsin. metacafe zamanları öyle miydi? hepimiz izleyiciydik.

    o değil de, kızın gözleri korkunç güzel. diğer nefret dinamiğiniz de bu. genetik farklılık. bunu kavramak için de darvinist sosyolojiye ve freud'a ilgi duymak gerekiyor.
  • bahsi geçen youtuber ve eşi sahte maratoncular olarak bilinir ve tüm spor camiası tarafından sevilir. zira kendileri bir stk'yı desteklemek için (hayır için yani) maratona katılıp, büyük bir kısmını arabayla kat etmişlerdir.
    http://www.hurriyet.com.tr/…tiginiz-olmadi-40008676
    (bkz: elvin levinler)

    o yüzden ne bu videosu ne de başka herhangi bir videosunda samimiyetin zerresi yoktur. böyle insanları aptal yerine koyan insanlar ne hikmettir ki halen hürriyet seyahatte yazılar yayınlayıp gönüllerince dünyayı gezmeye devam etmektedir.

    zaten hürriyet'e de kendilerine de yakışan budur.
  • insanlar çok garipleştiler.

    ayrıca artık şunlara telefon demeyin. telefon incelemesi yapanlar birini arayıp arama özelliğini bile test etmiyor videolarda yazılarda. o aletin en son plandaki özelliği telefon olması. ama adına telefon demekte ısrar ediliyor sebebini anlayamadığım mantıksız bir şekilde.
  • dun koyduğu videonun 300 bin tık aldığı youtuber. kız bu işten para kazanıyor, videoların izlenmesi için oluşturduğu belli bir tavır, imaj var. mesleğini icra etmiş.
hesabın var mı? giriş yap