• karanlık coğrafyaların nasıl çocuklar yetiştirdiğini gösteren güzel bir örnektir

    tekbirler eşliğinde başlayan ve devam eden videoda çocuk bir şeyler söyledikten sonra ona verilen oyuncak bebeğin kafasını kesmeye başlıyor. gerçek islam bu mudur değilse gerçek islam nedir buyrun sohbete.
  • gerçek islam muhabbetine girmeyeceğim ancak o çocuğu yetiştirenlerin ne islamla, ne herhangi bir dinle, ne de azıcık insanlıkla ilişkileri varsa bu dünyadaki en büyük orospu çocuğu benim.

    daha kaç yaşındadır o çocuk? 7 mi 8 mi? hadi 10 olsun ne fark eder?
    nereden bilebilir yaptığının ne anlama geldiğini?

    ne yapıyorsanız yapın, ciddi sayıda insanın inandığı bir yaratıcının adını kullanarak isterseniz kafa kesin, isterseniz adamları sıraya dizip tarayın ama daha değil dinin ne olduğunu, yaptığı şeyin ne anlama gelebileceğini bile bilmeyecek bacak kadar çocukları işlerinize alet etmeyin.
  • (bkz: küçüklükten alıp militan yetiştirmek)

    bide bunun bu versiyonu vardı.
  • ışid mslmn bi kere tmm mı? diyenlerin sıçtığı o videodur
  • çekirdekten katil yetiştiren şebekenin cinayet tatbikatı yaptırdığı çocuk.

    şu linkte guantanamo kostümlü bebeği keserek talim yapan bir başka çocuk var.
  • dini tıpkı, özendiği, örnek aldığı gavatlar gibi zanneden ve öyle öğrenen çocuk. o kadar yanlış sularda yüzüyor ki. ışid ne ki, onu örnek alan doğru yolda olsun ? mücahid olduğunu falan zannediyordur bu çocuk, adım kadar eminim.

    oysa mücahid olmak böyle olmuyor. bilim üretince, insanlığa faydalı işler yapınca, hakkı söyleyip, yanlışı def edince mücahid olunuyor. elbette seninle savaşanlarla savaşacaksın, elbette bu bir cihad. ama bunlar cihadı, milleti durduk yere, sikinin keyfine göre tekfir edip, kafa kesmek zannediyorlar. yok kardeşim öyle bir din algısı de olgusu da.

    şu çocuğa pozitif bilim öğret. imkan sun, okut, yetiştir, laboratuvar ver emrine, bir şeyler geliştirsin, bilim yapsın, işte o zaman alnından öper, mücahid diye nitelendiririm. yeter lan dini dünyaya maskara ettiğiniz.
hesabın var mı? giriş yap