• önce akitleri yola sokun da sonra gelin diye serzenecegim kampanya.

    la heriflerin götünde donu yok hala hüloooog diye bagirip sükrediyor ac olduguna. sen de cikmissin, bilim teknoloji falan filan.

    zor isler bunlar, ama olsa güzel olur.
  • bu skocax denen eleman mı beni cehaletten kurtaracak.

    mabadıyla güldürüyosunuz adamı.

    daha dün şöyle bir şey yazmış bu çok bilgili(!) kişi.

    (bkz: #56812910)

    nasıl da cımbızlama şeylerle çamur atmış islam'a.

    cevabını şurada verdik.

    (bkz: #56834873)

    zaten profili şuradan incelersiniz işi gücü dini başlıklarda yarım sayfa entrylerle islam'a eleştiri getirmek.

    bir de bu daha bir kitabı okuyup anlamaktan aciz kişi başlık açıyor da 500 kişi favlayıp debeye sokuyor el birliğiyle.

    pışpışlayın böyle birbirinizi.

    sizden ilim almak mı? cahil kalırım daha iyi.
  • (bkz: #44177203)

    "belki kızacaksın bana. belki sitem edeceksin. belki dün unutmuştun ama bu sefer unutmayacaksın... belki dişlerini sıkacak, belki bir küfür savuracaksın. belki, evet belki kırılacaksın, darılacaksın ama sonra affedeceksin, belki de hiçbir zaman affetmeyeceksin. neden diye soracaksın belki, neden... yadırgayacaksın belki, belki kınayacaksın, aldığın cevap seni tatmin etmeyecek. yarın diye düşüneceksin belki, yarın ya da başka bir zaman ... belki de hiçbir zaman... belki doğru yaptım belki de yanlış, yanlış yapıyorum belki, bilmiyorum... ama gerçekler var bende sadece, belki acı, belki sıkıcı, belki soğuk ama dosdoğru bir gerçek var. belki hiç hoşuna gitmeyecek ama kim istemez ki gerçeği duymayı. gerçeği veriyorum sana ve gerçekle kal diyorum... okumadım amk, evet yine okumadım."
  • (bkz: eto'o bitmiş)
  • başarıya ulaşması için öncelikle islam alemine aklını kullanmayı öğretebilmek gerekir. aklını kullanamayan birisine ne kadar eğitim verirsen ver, cehaletten kurtulsa bile aptal kalır.
  • sözlüğü işgal etmiş ak-it'lere inat katıldığım ve hortlattığım kampanyadır. bu cahillikle savaşılması modern yaşama inanan, medeniyeti özümsemiş herkesin sorumluluğudur.

    bu ülke ancak bu sayede aydınlığa çıkabilir ve eninde sonunda dincilere inat onların gerçek dinini öğrendikçe çıkacaktır.
hesabın var mı? giriş yap