• şu an hissettiğim duygulardır. bir süredir beklediğim için çok büyük bir umutsuzluğa kapılmadım. iştahım yok. acayip bir vakar var üzerimde. yakın zamanda iş bulabileceğimi düşünmüyorum.

    istek editi: mersinde gümrüklü antrepo müdürlüğü yapan bir mühendistim. antrepom ıraklı bir şirketin, ırak'a mersin limanı üzerinden transit gönderdiği malları depolamak üzerine kurulmuştu (toyota arabalar). 1 yıldır ışıd yüzünden trafik azalmıştı. 2 ay önce antrepo boşaldı. bugün de beklenen son gerçekleşti.
  • hayırlı olsun nur topu gibi gss prim borcu'nuz oldu denilesi histir.
  • zamanında "oh amk bedelli parası çıktı, işsizlik maaşıyla da tatil yaparım biraz. benden iyisi yok gideyim bi gündüz birası içeyim" diye nara atmıştım. zaman ve şartlar uygunsa hayatta hissedilebilen en iyilerindendir.
  • ı feel so good
  • (bkz: kovulunan)
    (bkz: kovulduğun)

    (bkz: sağlık olsun)

    edit: başlık taşınınca entrynin anlamı kalmamış. ilk başlık "işten kovulan gün hissedilenler" şeklindeydi.
  • o gün izinliyim. izin nedenim, ailecek ünlü olan bir yazar ailesini arkadaşlarla ziyaret. yazarın okumadığım kitabı yok. karşısında heyecandan ağzımı bile açmıyorum. ev sahibi yaş pasta ikram ediyor. o an telefon geliyor "işten çıkarıldın." "ulan evin kirasını nasıl vereceğim, yüksek lisan bitmedi, memlekete nasıl dönerim, ulan ingilizce kursu ne olacak, ne bok yiyeceğim ben şimdi." diye düşünüyorum, gözlerim doldu, ağladım ağlayacağım. o an kimse bana bakmıyor. şaşkın vaziyetteyim işten çıkarılma gibi bir durum 1 saat önce sözkonusu bile değildi. o an birkaç hamlede pastayı yemişim şaşkınlıktan, ne yaptığımı bilmiyorum. arkadaş eğildi "çok mu açsın lan" dedi. kafamı salladım "hı hı" diye, ağzımı açsam ağlayacağım. böyle işte.

    hikayenin gerisi bildiğiniz gibi önce sersefil günler sonra da günlük güneşlik günler..

    (bkz: kara gün kararıp kalmaz)

    (bkz: her gecenin bir sabahı vardır)
  • bok püsür bir velet, emeksiz, duygusuz bir gavat ya da uçkuru çözük bir rospik seni kapının önüne koyuvermiştir.
    yapacak bir halt, yiyecek bir nanen bile kalmamıştır. unutursun yovrim, unuttun bak! diyen bir entepli dostu kazanmışsındır ama...
  • bir daha ki sefere kisiliksizin, yalakanin önde gideni olucam , zincirlerimi kırıcam diye kendimi teselli ederdim.
  • 9 kez istifa edip, 2 kez kovulunca bile birşey olmaz. bir süre her gün önünden başın önünde geçtiğin binaların aslında 2.katlarının da olduğunu görmek için bir iyi bir fırsattır iyi değerlendirmek lazımdır. hiçbir şey olmaz öyle yada böyle geçer gider o dönem boşa üzüldüğünle kalırsın.
  • o gün geldiğinde ne hissedeceğimi çok merak etmekle birlikte sanki bulutların üzerinde olacakmışım gibi. ahh o gün bir gelse diyorum. kıdem+ihbar+fazla mesai+işe iade+eh bir de sendikalayım gelsin 100 150 bin lira.

    #edit: içinde kocaman bir boşluk oluyor.
hesabın var mı? giriş yap