• güzel ülkemin her kanadının, devlet desteği ile parça parça ele geçirilmesi durumudur.

    devlet kürdistan bayrağı çeker, biri hdp'yi korur, biri pkk'ya destek verir, lafa gelince de herkes konuşur.

    karakterini siktiklerim.
  • orayı yıkarlar.
  • (bkz: naber troll anketler nasıl)

    kasmayın boşuna. size buradan ekmek çıkmaz. pkk ve gülen ile yıllarca koyun koyuna yaşayıp sonrasında aldatıldık deyip güle oynaya herkesi aptal yerine koymaya devam eden de chp idi zaten.
  • her pkklı hdpye oy verebilir, ama her hdpye oy veren pkklı demek değildir. hdpye oy verip, çok güzel kişiliklere sahip kürt kardeşlerimiz var çevremizde, belki uzak-yakın akrabalarımız arasında, bu ülkede.

    pkklıların alayının kökü kurusun, bir tanenin molekülü bile kalmasın bu dünyada.

    ama, bir talimatla habura mahkemeler kurdurup, teröristleri aklayan savcılara talimat verenlerin, chp nin karşı çıktığı çözüm sürecini, biz analar ölmesin istiyoruz, siz vatan hainliği yapıyorsunuz diyenlerin, diyarbakırda terörist başının mektubunu okutanların, devleti ayağına göndererek osloda masaraya oturarak, hdp ve kürtlerin oyunu almaya çalışanların, şimdi chpye hdp oyları gelecek diye vatan haini ilan etmesi kadar bir yüzsüzlük olamaz. terörist sevicilerin oyları gelmesin chpye. bu posteri ve posteri asan kişilerden gelecek oyu ben de hazetmiyorum. ama terörle alakası olmayan kürtlerin oyları chpye gelecek diye, tüm hdp yi ve chpyi terörist ilan etmeleri dediğim gibi çok büyük bir yüzsüzlük. biz bunları unutmadık, ama akp seçmeni şakşakçılar, kimlerin fetöcü olduğunu unuttukları gibi, bunları da unutuyorlar.
  • şu seçimler bitsin, artık kaybettiniz, yazdıklarınız kaybolmayacak ama aktroller.
    (bkz: hıyanet-i vataniye kanunu) sizi de kapsayacak. tıpkı diğer hırsız selefleriniz gibi hesap vermeden ölmeyeceksiniz.
  • buna sasiranin sike surulecek akli yoktur.
  • tek dil tek bayrak tek millet tek vatan
    tek dildi dimi?
  • kürtler vardır, iyi de insanlardır çoğu fakat bahsedilen şahıs kürt değil bir katildir, canidir, elebaşıdır, küfürler incinir diye uygun bir küfür bulamadigimdir. hdp böyle birşey yaptiysa allah belasını vermelidir derhal!
hesabın var mı? giriş yap