• undrafted olmasına rağmen boston celtics'de bu sezon ilk beşe kadar yükselen, gelecek vaad eden rookie pg.
  • fenerbahçe ülker'le anlaşmış diyorlar
  • fenerbahce ulker ile kontrat imzalamis. 32 yasinda ve 1.91 boyundaki oyuncu bir ve iki numarada oynayabiliyor.

    (bkz: http://www.sportando.net/…terms-with-jr-bremer.html)
  • khimki macini izliyorum simdi, beklentimin cok daha ustunde oldukca guzel bir oyun sergiledigini goruyorum bu adamin. paslari, topu tasimasi ve gozumde cok daha onemli hale gelmesini saglayan savunmasi...
    daha dun geldi sayilir adam. buna ragmen hic siritmadi gozume. zaten bunu aldigi sureden de gorebiliyoruz. baris ermis yerine pianigiani onu tercih etmis. 3 asisti var macta. az asist yapan bir takimiz normalde, bu tarz uzunlari besleyebilecek bir oyuncu bo kenarda dinlenirken cok isimize yarayacak, orasi kesin.
    yalniz oguz tee saras'tan beridir boyle paslari alamiyor (daha dogrusu boyle paslari beklemiyor genelde). biraz salonda birebir calissalar iyi olur.
  • sevemedim bu adamı ben. fenerbahçe'de şu ana kadar oynadığı maçlarda hiç insiyatif almıyor. potayı düşünmüyor ve skora katkısı hiç yok. vasat oyuncu tipine tam olarak uyuyor. barış ermiş'e tercih edilmesi de bir başka üzüldüğüm nokta.
  • nereden buluduğumuzu anlamadığım, oyun zekası düşük, şut tercihleri saçma sapan, garip bir amerikalı.
  • çok mu aradık biz bu değneği gerçekten merak ediyorum. marques green, lynn greer, curtis jerrells, morris finley; her sene bir tane oyun zekası eksilerde olan siyahi oyun kurucumuz cepte maşallah. sikicem artık böyle aşkın ızdırabını ama.
  • yok hoca olacak gibi değil bu adam. yani bu hale düştüğünü görmek acı, fazla zorlamayıp acil gönderilmeli.
  • fenerbahçe ülker'in final four hayellerini baltalayan adam. gerçi bremer'dan çok hocaya sormak lazım bu adam neden bu kadar süre alıyor diye. takımı oynatıyor desek yok oynatamıyor. şutu iyi skoru o taşıyor desek o da yok. top çalıyor, hayvan gibi savunması ile rakibi püskürtüyor desek bunlar hiç yok. yani yabancı olması dışında ne gibi bir özelliği var merak ediyorum. hayır kenarda hakan demirel falan da yok ki arkadaş. barış ermiş var lan. hanioyuna girer girmez hücumu toparlayan, asist, sayı falan yapan biri. tamam bir mccalebb değil ama bremer'dan da kat kat üstün bir adam. her neyse bremer için harcanan yabancı kontenjanına bir uzun alınsaydı hiç değilse vidmar elde tutulsaydı. ulan uzun almayacaktınız, 6. yabancı illaki kısa olacaktı jerrells dursaydı bari.
hesabın var mı? giriş yap