• silikon maddesinin dünyadaki en yararlı kullanım alanlarından biridir. jartiyer kullanmadan rahatlık sağlar. (zira jartiyer denilen şey ne kadar da güzel dursa çorabı tutturan düğmeler oturunca bacağa batar ve kemer bölümü genelde belde çok yüksek bir yere yerleşip sıkar) normal kilotlu çorabın "ay kıçıma kaçtı", "yok belimi sıktı potluk yaptı" tarzı dertlerinden bir seferde kurtarır. tuvalete girerken de kolaylık sağladığı için indir, tekrar giy, "aman kaçtı mı tekrar giyerken" gibi dertleri yoktur. herhangi bir şeyin altına, herhangi bir zamanda giyilebilir. dışardan kesinlikle farkedilmez. kaliteli olanları (mesela penti en kalitesizidir) 20ytl gibi fiyatlarla satılır. (penti 7ytl ama kalitesiz silikon kullandıkları için alakasız zamanlarda çorabın bacağınızdan düşeceği paranoyası yaparsınız ve o çorap bazen gerçekten düşer de...)

    seksapel konusuna gelince zaten aslında jartiyer olayında erkeklere seksi gelen parça çoraplar ve çorapların duruşudur. o yüzden önemli olan jartiyerin değil jartiyer çorabının iyi seçilmesidir.

    ayrıca (bkz: stay up)
  • gecenin sonuna dogru belde simit seklinde toplanan kulotlu corapların tersine, etekle, elbiseyle, hele de bahar ve yaz aylarında kullanıldıgında buyuk rahatlık saglar. yurtdısında gunluk kullanıma da gırmesi, lakin turkiye'de hala fantezi objesi olarak algılanması apayrı bir derttir. diger bir dert ise turk camasir esnafinin agirlikli olarak esnaf tipli amcalardan olusması, bunların dışındakı dükkanların da acaip pahalı olmasıdır. ek bir dert ise bu corap denen meretin cok sık kaçması, bu yuzden de tedarikli olmanın genelde pek mumkun olmamasıdır. bu dertleri ek verilerle topladigimizda, sabahın korunde (kalabalık olmasın mantıgı), kafayı one eğmiş mıy mıy bir sesle "bunun fümesi yok muydu?" diye soran genc kadın ve tavanla duvarın birleşme çizgisinden gözleri kaçırmadan "yok bacım" diyen bıyıklı esnaf amca diyalogu elde ederiz. diyalogu daha da sıkıntılı bir boyuta taşıyan cumle ise tabi ki, gene bir camasırcı klasigi olan "size mi olacaktı?" kalıbıdır.
  • turkiye sinirlari icerisinde farkli farkli renklerini bulmanin zor oldugu, bulunca da pahali oldugu nadide urun. unlu bi modacinin koleksiyonun ozel bi parcasi sanki mubarek. corap lan topu topu.
  • old fashion çoraplardır. seksapel sağlar eyvallah ama en büyük avantajı tuvalette soyunup dökünmeye uğraşırken rahatlık sağlar. özellikle döpiyes giyen kadınlar için büyük lutuftur
    dar elbiseler için calzedonia ve leg avenue, stay up modelleri safinaz bacakları haricinde sorun çıkarmaz. gerçi leg avenue gereksiz masraftır çünkü kalitesizdir.
    calzedoniada renkler için ideal hatta tek bu marka başarılı diyebilirim jartiyer çorabı almak için.
    istanbul içi koyu yeşil ve haki tonlarını bile buldum mağazalarda tabi takip etmek lazım her dönem bulunmuyor. ilgili vermiş olduğum duyuru

    http://www.eksiduyuru.com/…t=&submit=ara&araposter=
  • mini etekle giyilmesi fotografta estetik, disarida 'geceligi 100 dolar' gibi gozukmenize sebebiyet verir.
  • türkiyede bu kadar az bulunmasının nedeni daha çok pornografik bir obje olarak görülmesidir sanırım.. oysa askısız sütyenden sonra silikonun kullanıldığı en yararlı ikinci buluştur..

    işyerindeyken tuvalete gitme kabusun olmaz.. rahat rahat işini görürsün.. sıkmaz, bunaltmaz.. giyildiğinde kişinin özgüvenini tavan yapması da cabası..
  • suphesiz ki coraplarin en guzeli, en makbulu olan corap.
  • (bkz: #29885138)

    çok dayanıksız olmasına rağmen; kesinlikle külotlu çoraptan beş bin kat daha rahat olan ve insana kendisini güzel hissettiren çorap şekli. her koşulda bunu tercih ederim.
  • siyah arkadan dikişli bir de file olanı en şahanedir.
  • bir mağaza sahibi tarafından 'öğretmen çorabı' olarak tanımlanan ürün çeşididir. ayrıca yeniyıl yaklaştıkça mağazalarda siyahının tükendiği görülmüştür. türk kadınları açısından sevindirici bir gelişme.
hesabın var mı? giriş yap