• oğluuum bayıldım bayıldım bayıldımmm... şef aşırı şahane bir adam, solist kız ayrı bir şahane, orkestra hepsinden şahane. çok kaliteli bir ses sistemiyle mutlaka dinlenmelidir.
  • gerçekten güzelmiş.*
  • seviyorum böyle oryantalist işleri.
  • yutup vidyosu

    şef acayip eğleniyor; sanki orkestrayı yönetmeye değil eğlenmeye gelmiş. mimikleri efsane. imrendim vallahi adamın neşesine. sıkıcı olmadan işini güzel yapmaya örnek olmuş abimiz.

    7:15'den 9:00'kadar görebilirsiniz abimizin keyifli keyifli orkestrayı yönetişini.
  • bildiğim parçaları dinlediğimde az önce ben ne dinledim diyordum. diğer playlistlere göz gezdirmemle birlikte kayboldum, sıra dışı bir havaları var. halihazırdaki şef tom cohen konservatuarda klasik müzik okumuş. bunun yansıması da belli oluyor, batı etkisi var çoğu müzikte ve enstrüman seçimlerinde. müzik çok güzel ama madem amaç batı ile köprü kurabilmek, o zaman atılacak önemli adımlardan biri de şu açıklamayı latin alfabesi ile yazmak.

    içinde bir de zamanında bir şarkısın sen'den çıkmış bir solist barındırıyor, mehmet daş. şimdilik bizim arabesk şarkılarda görebildim, çok genç.

    türk marşı
    historia de un amor
    hicaz raks ve aydın zeybeği *
  • "türk arabesk müziğine saygı" * videoları ile tanıdığım orkestra. tom cohen liderliğinde yürümekteler. "east & west" mottosunu konseptleştirmiş, üretimlerini bu perspektiften şekillendirmişler.

    yasmin levy gibi uluslararası bir sanatçı ile beraber sahne almış olsalar da, arabesk müziğe saygı playlisti kadar ilgi çekememişler.

    orkestranın şefi tom cohen arabesk müziği fazla içselleştirmiş yalnız. parçalar çalınırken kendinden geçiyor resmen.

    kıyak bir icra mevcut. özellikle omri zelig adlı bağlama virtüözünün iç anadolulu olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam.
  • israilli müzisyenlerin hayata kattığı muhteşem sesler topluluğu kendisi. sabah sol framede gördüm ve gerçekten sözlük sayesinde muazzam bir müzik keyifi yaşadım. orkestra ruhu böyle olmalı, şef bütün takdirleri hak ediyor. müzisyen arkadaşların bu işi gönülden yaptığı aşikar zira böyle bir iş ortaya çıkamazdı. arabesk ruhların varlığı böyle bir güzellikle beni büyüledi ve bir kez daha sevindirdi.
  • şapka çıkarılası
  • birkaç aydır aralıksız dinlediğim ve israilin tezenesi olan omri zelig isimli bağlama ustasını tanıdığım için çok memnunum.
    adam kaldır getir düğüne pavyona gram şaşmadan çalar o kadar usta yetenek , hoş alah allah şarkıda 2. ölçüde yanlış basıyor ama orkestra zirvelerde uçtuğu için hiç de sırıtmadan kotarıyorlar.orkesta şefinin şarkılara olan figürleri de inanılmaz , adam yaşıyor şarkıyı resmen.

    edit : sapir saban da devlet gibi maşallah
  • ibrahim tatlıses şarkılarını bir de onlardan dinleyin mükemmel !
    *hem ibo görmüyorsunuz hem de o zihne kazılmış şarkıları çok hoş bir orkestradan dinlemiş oluyorsunuz.
hesabın var mı? giriş yap