• kuleli askeri lisesi'nin yanındaki yakamoz restaurantın sahibi, "keşke yunan galip gelseydi" diyen, cumhuriyetimizin kurucusu büyük türk mustafa kemal atatürk'e etmediği küfür kalmayan kadir mısıroğluymuş. boğazda kuleli askeri lisesi'nin yanındaki yakamoz restaurant'ın değerinin 10 milyon dolar olduğundan bahsediyorlar. bu adam, bu mekana sahip olmak için atatürk'e ne kadar küfür etti ? - https://www.cnnturk.com/…rlik-restaurant-sahibiymis
  • şaşırdık mı hayır!
  • bir yandan modernizme küfür et, tüm geçmiş değerlere küfür et, diğer yandan paraları cukkala, millete din, osmanlı falan satmaya çalış, paraları cukkala... o kadar cukkala ki gidip boğazda mekan aç, oradan da cukkala... bu adam o kadar parayı nereden buldu? yunan mı verdi ne etti?

    şunu da okuyun bakın kim kimi niye ziyaret ediyormuş?
  • ülkenin yarıdan çok fazlasının adını duyunca sövdüğü adamın mekanı. adam cennetlik bile olsa kendisine olan bu düşmanlık cennete girmesine engel olur diye düşünüyorum. ben olsam bu adamı cennete almadan evvel bir düşünürdüm; "bu kadar insan yanılıyor olamaz herhalde, var bu işte bir bir yeniği!"

    ye ye nereye kadar hem. insan biraz da onuru için yaşar değil mi? dünya nüfusunun yarıdan fazlasının arkasından küfür ettiği, adını beddua ile andığı bir elon musk düşünün?

    30 milyonun sevgisi için 50 milyonun nefretini göze almak gibi bir şey bu adamın varlığı. şahsen 100 milyonun sevgisi için 10 milyonun nefretini bile göze alamazdım, bırak 10 milyonu 1 milyon nefrete bile razı olamam. bu yüzden bu tür insanları anlamıyorum ben. zenginlik ve şöhret için başka insanların düşmanlığını kazanıyorlar.
  • akp öncesinde de meczup du. ama simdi fesli zengin deli kadir oldu. gerci gencliginde hac paralarini cukkalamis ama simdiki gibi milyonlari olmayan kendi halinde bir deliydi.
  • ülke orman olmuş,
    ormanda adalet, güçlü güçsüzü yer.
    demokrasi de adalet, çok bağıran değil, haklı olandır.
  • kimler kimler cukkalamadi bunlarin iktidarinda, belediye baskanlarindan en kiytirik bakanlara, ilce baskanlarindan, liyakatsiz atanan bürokratlar. gökceklerin televizyonlari. birde bunlarin kankisi yada yaglayicisi isadamlari. insanlar halinden de gayet memnunki önlerine konan her sandikta devam dediler. bu is secimle sandikla cözülecek gibi degil.
  • siz daha ak partilileri tanımamışsınız. boğazda 10 milyon dolar değeri olan bir işletmeyi kadir mısıroğluna bırakırlar mı hiç?

    iddianın da bir mantığı vardır.
  • ayrıca kendisi de akşamları fesini takıp dondurma satışı yapmaktadır bu lokantada.
  • asrın yeni bir umdesi var, hak kapanındır.
    söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
    geçmez ele bir pâye, kavuk sallamayınca,
    kürsî-i liyakat pezevenk, puşt olanındır!”

    (bkz: neyzen teyfik) üstad ne güzel söylemiş.

    alıntı; hami karslı yaşadığımız çağın yeni bir ilkesi var. hak kapanın, söz bağıranın, doğru düşünme yetisi saf insanları aldatanlarındır. (egemenlere) dalkavukluk etmeyince bir rütbe elde edilemez. (çünkü) başarılı, yetenekli olması gerekenlerin makamında pezevenkler, puştlar oturmaktadır” diyor.
hesabın var mı? giriş yap