• tam olarak yazmak gerekirse ki gerekir:
    kalabalık ve müzikli ortamlarda "birlikte oldukları kızın" arkasında duran, hem kıza dayanan hem de kızı kollayan adamlardır bunlar.

    çift olarak gittikleri yerlerde kızın tam arkasında durur bunlar. bu yüzden gözgöze gelmeleri, elele tutuşmaları mümkün olmaz. iki çeşidi vardır.
    biri; çok samimi olmasa bile koruyucu bir tavır göstererek kızın kalabalıkta kendisinden başka birisi tarafından rahatsız edilmesini önlemek ister. neden kendisinden başka biri tarafından? çünkü kızı kendisi kollamak istemektedir.
    diğeri ise; zaten düzeyli bir birliktelik içindedir. yani kalabalık ortamda olmasa bile kızın arkasında durma özgürlüğüne sahiptir. böyle bir ortamda dosta düşmana bu pozisyonu göstermek amacındadır.

    dışarıdan birbirine kenetlenmiş iki kaplumbağa gibi duran bu çiftin çevreye verdiği en önemli rahatsızlık kızın adama birşey söylemek için yan dönüp avaz avaz bağırmasıdır. adam için böyle bir sorun yoktur. çünkü kendisi pozisyon üstünlüğü sayesinde kızın hem kulağına üfleme hem de konuşma şansına sahiptir.
  • her ne kadar sevgili olsalar da erkekliğin doğası olarak ;

    (bkz: fordcu)
  • tamamen zorunluluktan bile orada durmak zorunda olsa potansiyel tacizci olarak dikkat edilen adamdır. arkasında durduğu ve hiç tanımadığı kadını rahatsız etmemek için şekilden şekile girdiği gözlemleniyorsa zaten kendini bilen bi kimse olarak ve daha fazla rahatsızlık verip rahatsız da olmamak için ilk fırsatta yer değiştirir. amacı taciz etmekse zaten ilk girişiminin ardından ya kız tarafından sağlam bir dirsek, tokat, tekme hatta yumruk darbesiyle uzaklaştırılır bir de rezil olur yada yine kız tarafından iğne, raptiye vs. yardımıyla büyük acılara sevk edilir ve aggghhh anaaaaaam şeklinde bağırdıktan sonra kız tarafından bulunulan ortama takdim edilir..
  • akilli adamdir. ortamdaki digerlerini de akilli olmaya davet eder.
    ortamda kiza hakim olacaksin arkada$. oyle girip cikarken, dans pistinde falan surtunmeler, ayagina basmalar, carpi$malar falan, kazara da olsa affolunamaz. affolunamazsa meydan vermemek en iyisidir. adam gibi kiz da bunu talep eder zaten, etmese de efendi efendi abartmadan yapilinca ho$una gider. biz babadan boyle gorduk.
    koko cambo falan derken, "- ay pardon..." diyerek kiza carpan adami uzerim ben.
  • bir adım ötesi "agresif defans" dediğimiz noktadır.

    kalabalık "ve" hareketli ortamlarda [bele.. gençler dans... ediyorlar..] şahin kesilen erkek kişi, önce imminent tehditleri ortadan kaldırıp, alanı temizledikten [omuz ve vücut çalımlarıyla kız merkezli 15-20 cm yarıçaplı alanı rahatlattıktan] sonra kızın arkasındaki yerini alır. daha sonra sağdan soldan gelen/gelecek atakları, henüz yaklaşmadan kesmek üzere dans etme kisvesi altında sağa sola geniş salınımlarla omuz atar, ayağa basar, dirsek atar, savuşturur mel'un düşmanı.

    2001-2002 sezonunda mikado ile queen pistlerinde geliştirilmiş tekniklerden yalnızca biridir.

    çok doğal göründüğünden "korumakta" olduğunuz hanımefendi kesinlikle böyle bir durumun farkına varamayabilir. "sanat için sanat" tır bu noktada.
  • sevdiceğine farkettirmeden mekandaki başka kızlarla kesişen,kaş göz eden adamdır. ne de olsa sevgili farketmiyo. uyanık olun olm.
  • (bkz: daydreamer)
    (bkz: degdirmek)
  • titanic filmini izleyip çok etkilenmiş adamdır. lakin dikkat etmesi lazımdır ;

    - bilader indirsene şu hatunun elleri kolları zaten göt kadar mekan.
    - şş karışma (sevgilinin kulağına) **fsrfsr mayhartvilgooooooğğğnn fsrfsr**
  • kendisine daha bir güven duyulmasını sağlayan adamdır bu.
hesabın var mı? giriş yap