• tipik bir yersen lokantası. karaköy'de balık keyfi yapmak isteniyosa kesinlikle uzak durulması gereken yerlerden.

    önce sabahtan rezervasyon yapılır ve sonra süslenip püslenip yerin yolu tutulur. gidildikten sonra bir bakılır ki rezervasyon yapılan yerde başkaları oturuyodur. size "daha geç saatte geleceğinizi söylediniz" falan diye bahaneler uydurur mekan yöneticisi olan bir vurdumduymaz tuhaf bir eleman. mekandan çıkacak gibi olursunuz ama daha kibar bir garson " abi siz şuraya oturun zaten birazdan kalkacaklar pencere kenarından" diye ikna eder. mezeler gelir rakı açılır ama esas olay burada başlar..

    mezeler berbat hele sardalya lakerda falan yersen zehirlenirsin yapma etme lütfen. zaten rezervasyon yapılan yerden kalkan da bir türlü olmaz sürekli göz oraya gider büyük bir ümitle. o yüzden yapılması gereken şey hiç oturmayıp direk orayı terketmektir. mekan berbat, yemek berbat, çalan müzik berbat, hizmet berbat.

    boşverin hata yapmayın vazgeçin bu balık sevdasından ve uzun süre gidilmemiş yerlerden uzak durun çünkü her yer bozulmaya çok müsait.

    (bkz: karaköy denince ilk akla gelenler)

    edit: müessese sahibi olduğunu düşündüğüm biri tehdit ederek mesaj attı bana bu entry üzerine.
  • asla ve asla işiniz olmasın bu mekanla. mafyatik tipler isletiyor ve yabanci arkadaslarıniz ile gitmisseniz 2 kat fiyat cekiliyor. önünden bile geçmeyin.ust entrideki yazari mekanın sahibi mesajla tehdit etmiş. hiç şaşırmadım. boşuna mafyatik demiyorum.
  • pandemi öncesinde akşam gelen çalgıcılarla muhabbet kuracak kadar sık gitmişliğim var buraya*..

    manzarası süperdir, kadıköy iskelesinin tam karşısında, 3. veya 4. kattaysanız gördükleriniz ve güneşin batışı etkileyicidir..

    yemekler eleştirilmiş, evet ahım şahım değildi(r) ama öyle bozuk vs bir şeye hiç denk gelmedim.. kabaca nevizade lezzeti işte, gideri var tabir ettiğimiz durum..

    ama serviste problem yaşamadım mesela hiç, doğru biraz kalın bakışlıdır personel ama yer karaköy, hele o yanyana 3-4 restonun olduğu bölge pek öyle tersi bir hava kaldırmaz, anında tepene çıkar o müşteri profili.. da mario hizmeti beklememek gerekir yani..

    mafya vs iması buradan geliyor aslında, biraz sert duruşlu insanlar ama anlaşamadığım bir durum ya da istediğimi yapmadıkları hiç olmadı, herhangi bir ukalalık da yaşamadım.. daha böyle abicim muhabbeti yapan bir tayfadır..

    fiyatın aşırı yazılması konusu ilginç, benim bildiğim fotoğraflı ve fiyatlı bir menüsü vardır, gelen adisyon bununla karşılaştırılabilirdi sanki..

    eleştiriler bence biraz mekanın ve semtin doğasına aykırı beklentilerden kaynaklanıyor, az ileride galataport'taki mekanlardan beklenmesi gereken hizmet ve lezzet burada biraz zor bulunur, gözden kaçan bu olabilir..

    ha bu arada ben mekanın müdavimi bir abimle gitmiştim, o tanıştırmıştı, vs, belki bunun da etkisi vardır..

    ama her gittiğinizde kadın kadına oturulan masalar görebildiğiniz bir yer ne kadar kötü olabilir bilemiyorum açıkçası, mekan değerlendirirken bu önemsiz bir kriter değildir.. (bkz: #132273512)

    savunmak için yazmıyorum zaten, bu yazdıklarım tahmin edilebilirdi gibime geliyor demeye çalışıyorum..

    hala aynı çalgıcılar geliyorsa o kısa boylu tıknaz arkadaşın repertuarı fena değildir*..

    tanım: tipik bir karaköy iskele karşısı balık restoranı..
hesabın var mı? giriş yap