• ilk etapta abartılı mimik ve cilveleriyle dikkatleri çeken karina ünal, çiçeği burnunda bir youtuber. an itibariyle 7734 abonesi ve 60 adet de videosu bulunan karina ünal, bir türkle evlenip türkiye'ye yerleşiyor. şu an, benim diyen türkten daha iyi konuşuyor inanın türkçeyi.

    takip etme nedenim, rusya hakkında etraflıca bilgi vermesi. misal; ruslar neden zayıf, rusya'da yaşamın artı ve eksileri, rus sağlık sistemi, rusların yeme alışkanlıkları, rus edebiyatı, sporun bu denli mühimsenmesinin nedenleri vs...

    vicahen vlogların ötesinde çeşitli seyahat videolarını da muhteşem editlerle ikram ediyor takipçilerine. takip etmenizi öneririm.

    https://www.youtube.com/…l/ucnqgyxjjgdjuvbrhsqg7zyq
  • merhaba karina,

    bir sonraki videonda benim için bastıra bastıra "tırrrrrmıkk" der misin?
  • tesadüfen denk geldim,önceleri bu kadar neşeli,dinamik,heyecanlı,içten bir rus kızı olabileceğine inanamadım ki beklenen anons geldi,tatar kanı varmış ailede.benim de eşim ukraynalı,eşimden önce rusya ve ukrayna'dan kızarkadaşlarım oldu ama karina kadar pozitif,şeker bir kız hiç görmedim.annesi de tipik mütevazı,düzgün rus annesi.sibirya'nın krassnoyarsk şehrinden olması karakter olarak birkaç adım öne atıyor karina'yı,rusya'nın sibirya bölgesinin insanları diğer bölgelere nispeten daha düzgün oluyor.rusça'yı iyi konuştuğum için birçok yerde rusça düşünüp türkçe konuşmaya çalıştığını yakalıyorum ama bunlar gayet normal ve düzeltilebilecek kusurlar,bir rus vatandaşına göre muhteşem konuşuyor.

    maaşlı çalışan,alnının teriyle geçimini sağlayan mütevazı bir çocukla evli ve kendi de çalışıyor ki bu,özellikle istanbul'da yaşayan türk'le evli rus kızlarında oldukça nadir görülen bir özellik.genelde babasına yakın yaşta adamlarla evlenip para öğütmekle meşguller.türkler de zaten ikinci veya üçüncü evliliklerini yapmış oluyor ve arada adeta bir ticaret söz konusu diyebiliriz.karina bu anlamda saygımı kazanan biri.çabalıyor en azından,kültüre adapte olmaya çalışıyor demeyeceğim,olmuş bile,eşinin memleketi manisa'ya gidip kurban bayramında et kesiyor,"o benim kayınvalidem değil,annem" diyor eşinin annesi için,youtube için yoğun emek sarfediyor,ileride inşaallah maddi olarak getirisi de olacaktır kendisine.türk-sscb evliliklerinde çok az görüyorum böyle düzgün,saygılı,dürüst çiftleri.

    düzgün ve çok güzel yürekli temiz bir kız olduğun,hep iyiyi çağırdığın için u tebya vse budet xo-ro-sho karinochka!)
  • instagram’da takipçi satın olan, sözüm ona sözde youtuber.

    edit: nasıl anladın ki diyen olmuş. buyrunuz 1 günde ınstagram'da 6.000 takipçi kazanacak kadar ne yapmış olabilir? tabi ki satın almış. ertesi gün -231 unfollow da bunun belirtisi ;))

    edit2: periyodik olarak takipçi satın almaya devam ediyor. 14 ekim'de 3k'lık, 16 ekimde 2k'lık, 22 ekimde de 1k'lık alım yapmış unfollow sayılarına da dikkat. bıktık sahte yapmacık kişilerden. az olun öz olun kendiniz olun.
  • hakikaten satın almış.rezalet! :) ünlü olmayı çok sevdi ama ünlü olmadığının farkında değil,işin ilginç yanı o :)
  • koala sarılması tadında, yumuşak bir '' nasılsınız '' telaffuzu ardına, r'si baskılı bir '' arrrrkadaşlarrr '' depremi sallıyor ya, şerefsizim bilerek yapıyor :d
  • diğer yabancı youtuber'lar gibi bol bol türkiye güzellemesi yapıyor. bir yandan da o da haklı mı desem bilemiyorum çünkü kitle türkiye güzellemesi duymak istiyor, duyunca hoşuna gidiyor kız da izleyicileri yani bir nevi müşterilerini memnun etmenin peşinde. ayrıca kızın boş bir kız olmadığını söyleyebilirim ama youtuberlar abartılı haraketler yapıyor, bu işin raconu bu bende öyle yapmalıyım gibi düşündüğü için sanırım çok abartılı mimikler yapıyor, sinir bozucu olabiliyor.

    karina: arkadaşlar yok türkiye'ye böyle diyorlar şöyle diyorlar arkadaşlar burası gerçekten harika bir ülke arkadaşlar onlar çok aptal, bilmeden konuşuyorlar arkadaşlar

    takipçiler: yehuuu biz harikayız, dünya bizi kıskanıyorr oleyyy
  • gercekten duzgun ve saygideger isler yapan bir kiz, esim rusca ogrenmeyi dusunuyor oradan denk geldik ve cogu videosunu da seyretttik, faydali ve emsali de baska bir kanalda olmayan seyler.

    su ana kadar en cok hosumuza gitmeyen sey, esinin bir videoda dunya savasinda olen 20 kusur milyon rus icin takindigi tavirdi. eger, karina kurtulus savasi sehitleri icin o sekilde bir ifade kullanmis olsa, linc hareketi baslardi.
  • sanırım çocuk yaptıktan sonra youtube kanalını terketmiş kişi. instagramı da kapatmış. hayırlısı diyelim.
  • instagram hesabını kapatmadı: karina_unal

    metehan doğduktan sonra kendini tamamen onun bakımına adadı.. ulan arkadaş şöyle bir kız çıkmadı ki karşıma..!!
hesabın var mı? giriş yap