• hangi görüşten olursa olsun anlamadığım koca. ister dindar, ister mufazakar, ister seküler, ister ateist ol. swingercı olmadığı sürece bir erkeğin bunu gönülrahatlığıyla kabul etmesi anlaşılmaz bir durum. yahu bak şimdi durumun üstünden geçelim.

    karın oturacak bir erkeğin önüne, erkek saatlerce karının saçlarını okşayacak, elleyecek, yüzünde, dudaklarında, yanağında ellerini gezdirecek. hatta bir çoğu yanlışlıkla oldu bahanesiyle göğüslerine filan da dokunuyor kadınların. şimdi sen bunu nasıl kabulleniyorsun ya?

    hayır seks fantezisi anlatmıyorum, dalga da geçmiyorum.

    şimdi birileri "adamın niyeti belli saç kesiyor" diyecektir. o zaman adamın niyeti cinsel ilişki olmadığı sürece aynı yatakta başka bir erkekle çıplak da yatabilir veya temas edebilir mi karın yani?

    hayır tıp gibi zaruretin olduğu bir durum olsa neyse, dersin ki sağlık bu vs, elbette orada bazı sınırlar kalkacak. ama kuaförün ne zarureti olabilir ki? saç modeli yaptıracak diye sevdiğin kadına bir başka erkeğin dokunmasını hazmetmek çok tuhaf bir şey.

    bugün o kadar yaygın ve üzerine zerre kadar düşünülmüyor ki cidden hayret ediyorum ya. ortalık kıskanma güdüsü kalmayan, swinger zihniyetli erkeklerle dolmuş taşmış olmalı.

    edit: bazı gerizekalılar konuya odaklanmak yerine "gönderme" fiiline takılmış. evet bir insan bir insanı bir yere gönderip göndermeme hakkına sahip değildir. lakin ısrarla bir erkeğin saçlarına, yüzüne, dudağına dokunmasını isteyen bir kadınla birlikte olmama hakkına da erkek sahiptir. yol verirsin, berberiyle ve swinger ruhlu yeni sevgilisiyle dilediği gibi happy hour'unu yaşar.
  • ameliyathane de çırıl çıplak erkek doktor ve teknisyenlerin arasına göndermiyor musun. kuaför dokundu tahrik oldu diye karın veya senin bir yerin eksilmez. oldu kara çarşafa bağla yoldan geçen insanlarda gözleri ile tahrik olmasın.
  • (bkz: ay bak tahsin geliyolar soldan soldan)

    tıpla kıyaslayıp erkek doktorlara da izin vermiş haspam.
    pembe kuaför yapsınlar istersen ne dersin?

    tanım: eşinin kuaförünün cinsiyetiyle değil, işini doğru dürüst yapıp yapmamasıyla ilgilenen koca.
  • yav he he.
  • kadın, tarlayı süren öküz, gem vurulan at mı ki kocası gönderiyor kuaföre? bunu sorgulayacak ıq'su ayak numarasından küçük tek hücreliyi de, kocayı da o kuaföre gömerim. yeter.
  • "mal takıntısını" olayını iyi bir psikiyatr çözebilir belki. o zamana kadar da, beyine fazla sıkıntı vermemesi için, karılarınızı herhangi bir yere göndermeyiniz, başkalarını anlamaya da çalışmayınız, zira devreler filan yanar.
  • ona ne ki karısının gittiği kuaförden. en az 9 10 farklı erkek kuaförde işlem yaptırdım, hepsi de sınırını korudu işini yaparken. zaten adam binlerce saç kesmiş yüzlerce saç boyamış işi bu. sen neyin tribindesin? (bkz: paranoyak)
  • karısını cam fanusa koysun da saklasin bari . pembe otobus yok kiz erkek ayri okulda okumasi derken bu zihniyet artar gider. toplum icinde medenice yasamayi ogrenmeniz lazim. her erkek sapik her kadin yollu degil.
  • (bkz: oha)
  • aynı zamanda, karısını erkek manavına gönderen kocadır.

    kadın : hıyarlar taze mi manav efendi *

    manav : taze ablacığım, tam ağzına layık.

    kuaförü düşünen, biraz geçe manavı da düşündü

    bak sanaayide kalın zincir satılıyor.. bir köşebentle, duvara tuttur. ucunu da karının bileğine kaynaklat. üç ögün yemegini, suyunu ver, arada canın çekerse sevişirsin. tv yasak. ne işi var karının çarşıda, alışverişte? dışarıda erkek kaynıyor, kaka dışarısı kaka *
hesabın var mı? giriş yap