• öncelikle haber;
    https://www.sozcu.com.tr/…re-tatli-dil-2549647/amp/

    e-5 karayolunda yaşanan bu olayda iki farklı insan formu görmemizi sağlayan adam gibi adamdır. kavgacı olmak yerine bu adam gibi anlayışlı olmak gerek diye düşünüyorum.

    yalnız saçları okşama detayı beni benden aldı.

    neden sözcüye giremiyorsuncular için;
    http://www.iha.com.tr/…en-sofore-tatli-dil-2073549/
  • bence sopayı ve inen elemanın sinirini görünce ılık göte dönüşen bir pazarlamacı var görüntülerde.
    edit: imla
  • manzaraya bak ssdfvhhhn *
    sağ elinde sopayla sol yanağına kondurulan bir öpücük ile hayat 30 saniyeligine güzelleşiyor*

    erkekler garip canlılar.
  • sözlük’e bir daha gelse bu nick’i almak isteyecek yazarlar mutlaka vardır.
  • bu adam gözümde yüksek yerlerdedir. o nasıl bir sarılma arkadaş. ben bile sevgiyi donuk bir ekrandan hissettim. koca yürekli adam. bir kere insanların ne kadar sevgisiz kaldıklarını düşünün sopalıya uzun süredir böyle dokunan olmamıştır eminim.

    şefkat ve merhamet dili insanları uysallaştırır. benim de böyle kavgalarım olmuştur. eğer karşıdakine karşı bir şeyin var mı iyi misin derseniz bile olay yumuşar.
  • maganda mı değil mi bilemem ama genç kanı kaynayan bir elemanın görüntülerinin olduğu olay.

    hemen kişisel bir çıkarım s.çayım affedersiniz.

    kazaya sebebiyet veren arkadaş yaşça biraz daha büyük ve hatalı olduğunun farkında. karşısındaki çocuk sopayla gelmese de o hareketi yapacağını düşünüyorum çünkü sözlük yazarı delikanlı arkadaşlarımız gibi değil biraz daha çözüm odaklı düşünen bir yapıya sahip.

    öteki genç dostumuz beklemediği ten temasları ile afallamış olacak ki zaten kaza yapınca insanlar şoka girer, duraksıyor. biraz daha deneyimli dostumuz bu vücut dilini nasıl kullanacağını iyi bilen biri olarak çocuğa o an yapılabilecek en iyi şeyi en doğru şekilde veriyor: "telkin."

    her şeyin yoluna gireceğini, bunun o kadar büyük bir dert olmadığını sakin olması gerektiğini vücut teması ile karşısındakinin kişisel alanına olağanüstü bir müdahale ile anlatabiliyor.

    şimdi bundan birkaç gün önce iki uyarı ateşi üzerine kendisine pala ile yürüyen sürücüyü omzundan vurarak yaralayan bir emekli yarbay (yamulmuyorsam) haberini de görmüştük.

    olayları karşılaştırınca temel fark galiba yaş aralığı ve idraka açıklık olabilir diye düşünüyorum. merak etmeyin size trafikte öpüşün barışın dokuna dokuna sevişe sevişe bitecek bu olaylar gibi toz pembe ütopik hayaller pazarlamıyorum. o durumda asker emeklisi amca yerine bu beyaz yakalı arkadaş olsaydı çoktan cerrahi operasyonu geçirmişti ve hatta aramızda bile olmayacaktı.

    herif korktu diye erkekliğinize bok sürdürmemezlik yapmayın, korkmuşsa da en doğrusunu yapmıştır. korku bir hayatta kalma dürtüsüdür bunu unutmayın. siz böyle evriminizi devam ettirebildiniz. bir de şu açıdan bakın hatalı eleman korkmasaydı bu iş böyle ilginç ama bir o kadar da gülümsetici umut verici sahnelere yer verecek miydi?

    trafikteki insanların hele ki bu sıcaklarda biraz daha empatili ve soğuk kanlı olmasını diliyorum. kazasız belasız günler dostlar.
  • kaza olduğu an, adam koşa koşa sarılıp öptü amk ahsjahja önüne ilk geleni öpesi varmış, şansına bu çocuk denk gelmiş.
  • elinde sopayla gelenin asıl hissettiği şeyin korku olduğunu anladığından onu o kadar korkuttuğu için özür dileyerek karşısındakini sakinleştiren eleman.
  • her zaman calismayacak bir yontem olmasina ragmen, takdir edilesidir. milletce barismaya ve sakin olmaya ihtiyacimiz var. ve aslinda o kadar da birbirimizden nefret etmiyoruz. sadece iki temel problemimiz var;
    1) onyargilar
    2) egitimsizlik

    bunlari biraz olsun astigimizda manzara o kadar da kotu degil.
hesabın var mı? giriş yap