• kedilerin "ne dediğini çok iyi anladım ama ilgilenmiyorum" veya "şu anda seni anlamaya gayret göstermek için bir sebep göremiyorum" hareketleriyle aynıdır.
  • ayirdetmesi zor hareketlerdir. lakin kediler genelde anlamazlar ya da anlamamazlıktan gelirler. 3 tane var, oradan biliyorum.

    yıllar sonra gelen edit: bu entry'nin yazilma tarihinden 2 ay sonra evdeki kedi nüfusu 2'ye düşmüştür. (bkz: #6819493) lakin bu anafikri değiştirmemektedir.
  • gözlerini daha bir büyük açarlar, saf saf surata bakarlar, kulakları geriye yatırırlar ve sonra arkalarını dönüp giderler... anlamıyorlarsa anlamak için kasmayacak tiplerdir bunlar genelde çünkü...
  • dik durup size bakarken kafanın 45 derece sağa yatması.
  • kimi zaman "bana mı dedin koçum?" anlamına da gelebilen yana yatık kafayla attıkları bakıştır bu hareket. şayet kediden yapmayacağını bile bile birşey yapmasını istediyseniz ve yahut hayvanın şahsına hakaret ettiyseniz bu bakışlar tehdit niteliğinde de olabilir. doğası gereği asabi ve dengesiz olan bu yaratıkları bile bile sinirlendirmenin hiç gereği yoktur. sağlıklı, uzun, façasız bir ömür için kedilerin damarlarına basılmaması tavsiye edilir. tehlikelidir onlar.
  • çok tehditkar bir harekettir. sahip bagirip çagirirken, kedi kiçini döner ve ortamdan, olabildigince emin adimlarla uzaklasmaya baslar. burada "o son dedigini anladim ama anlamamis gibi davranarak, sana son bir sans daha veriyorum. aklini basina topla!" mesaji vermektedir. ama sahip bagirmaya devam eder. kedi asabiyetlenir ve bir anda pat diye döner (ama vücut olarak degil, sadece kafa ve kulak olarak döner). sonra sahibe uzun uzun bakar. tam olarak corleone ailesi'nin bir üyesi edalarindadir. sahip, kizginligini kafasindaki bir tanim veya verebilecegi örneklerle açiklarken, kedi gözleriyle "diyosun" der. sonra poposunu havali havali sallayarak, odayi terkeder. popoyu sallama ise, "bunu duymamis olayim" mesajidir. sahip, bütün bu mesajlari anlamaz da bagirmaya devam ederse kedi gelir ve sahibin ayagina yapacagi bir isirik darbesiyle konuyu kapatir.
  • - bak tarçın, bunu yapmak zorundaydım.
    - e ben şimdi hatunlara ne diycem?
    - sahibim beni kısırlaştırdı dersin.
    - ya bi git abla yaaa.
    - hem böyle daha sağlıklı, inan bana.
    - öf ya, miyav.
    - ulan ben senin kadar sevişmedim şu hayatta, biraz saygı yani.
    - miyaaav işte.
    - hem bak, freud ne demiş; "hiç şüphesiz kader, seni hastalıklarından kurtarmayı benden daha kolay yapacaktır. ama, senin histerik acılarını ikimizin ortak umutsuzluğuna dönüştürebilirsem bu işten kazançlı çıktığına sen de kendini inandırabileceksin."
    - ...*
    - boşver, ben de anlamadım zaten.
  • yıldız tilbenin bannerdaki bakışı gibidir.
  • "gayet iyi anladım ama sallamadım" hareketidir o.
hesabın var mı? giriş yap