• evrene "ben varım" diye haykırmanın türlü yolları... nafile bir çabadır. zira içinde bulunduğumuz vücutlar bile bize ait değildir. öyle olsaydı ölmezdik.
  • "bbgye ba$vurmayı düşünmek" eyleminin altında yatan gizli özne. alter ego bunu "şöhret olma", "halka mal olma", "kendini kanıtlama" gibi fake tanımlar ile belirtir. kanmamak lazım. gaza gelmemek lazım.
  • saklanbaç* oynarken, 5 numara hipermetrop gözlük kullanan, burnunun ucu ile kirpiklerinden başka dünyadaki herşeyin silik ve bulanık olduğunu sanan, ebe*nin, yarım saattir bi allahın kulunu sobeleyememesi nedeniyle, saklandıkları yerde heykel olan oyuncuların, "ülen şu kolumu göstereyim de bitsin bu işkence" tarzındaki düşünüşü ile mevzu bahis olan durum.

    (bkz: eeeh eytere bea)
  • işe yeni başlayan elemanlarda sıkça rastlanır.

    bugüne kadar yapılanların eksik ya da yanlış olduğunu ima eden bir takım ifade ve davranışlar havada uçuşur.
  • devrin laneti.

    öyle bir hal aldı ki, öyle bir içselleştirildi ki olmaması mümkün değil gibi duran sahte tavırlar bütünü.

    kahve içiyorum ve mutluyum: ınstagram fotoğrafı

    kitap okuyorum, harika, alın, hayatımı değiştirdi: twit

    para kazanmalıyım: youtube videosu

    duyarlıyım, yardım ediyorum, siyasi duruşum bu, komiğim, her şey böyle.

    hepsi.
  • 20 yıllık arkadaşımı tanınmaz hale getiren...

    şunu soruyorum kendime, hep böyle miydi aslında ve olmadığı birisi gibi mi davranıyordu, yoksa -hani allah şaşırtmasın dedikleri gibi- şaşırdı mı...

    insan kırkından sonra şaşırıp kendini maskara edebiliyormuş.
  • toplumumuzda çok var böyle ilgi manyakları. bi iş yaparsın onun doğrusu şöyle der hakikaten de herbokologtur bunlar ama hevesinizin zevkinizin içine eder. bulunduğum ortamda varsa bunlardan kaçabiliyorsam kaçıyorum kaçamazsam da depresyona giriyorum. azalarak bitseler keşke ama maalesef her hıyarım var diyene tuzlukla koştukları için insanlar tarafından seviliyorlar ve sayıları artıyor.
  • narsizmin önemli bir göstergesidir
hesabın var mı? giriş yap