• erkeklerin anlayamayacağı bir durumdur.

    şöyle ki, rakı içmesini adabını kültürünü bilen bazı bayan arkadaşlarınızla oturur başlarsınız içmeye. çarlar oradan neşat abi önce sonra zeki mürenden gider.

    başlarsınız erkeklere saymaya. erkeklerin ne kadar bok olduklarından size yapılan haksızlıklardan bahsedersiniz. bu bitmiştir aşk faslını atlatmışsınızdır. sıra gelmiştir devlete. giydirirsiniz kızlarlar akp hükümetine milletin yozlaşma merakına ve muhalefetin korkunçluğuna.

    evet devleti de kurtardığımıza göre sıra biraz dedikoduya gelmiştir. ama kısa olur sadece önemli olan dedi kodular veriler.

    bu da bittiğine göre. amaaaaan der son kadehini içersin. sıçayım herşeye herkese dersiniz kızlarla gülerek. o ağlamaklı olan gözlere bir an da bir sevinç bir boş vermişlik gelir. halinize gülmeye başlar hayatı önemsememeye başlarsınız.

    kısacası güzeldir rakı içmek. ama tabi içmesini bilenle. haaaa sesi güzeller de varsa eğer haftada 1 kurulur o sofra türküler eşliğinde
  • otel minibarlarında olan rakı boyutunda rakının dibinin görülmesiyle son bulacak aktivite. sonra çok içtik muhteşemiz harikayız denilir.
  • 4 kiz iki buyuk bitirmisligimiz vardir. eve donus yolu hatirlanmaz tabi. hem aglar hem guler hem soyler hem susar... bir de bu dostlar ozlenmisse of demeyin keyfe. gulmekten kahkaha atmaktan karin kasi yapar da kalkarsiniz o masadan bir de gozler aglamaktan sismistir. hee su ilk aska gelince aranir o masada. aranir ve kufur edilir ana avrat dumduz. sonra muhakkak o gece yavsayan domuzlarda olur. ne de guzeldir onlara hadlerini bildirmek o gece o guzel kafayla. makyaj akar fon bozulur hicbir sey umurunda olmaz. turku vardir fonda. ıstek yapilir mahsuni'den. bir kadeh de dedeye kalkar orada durur oylece. ruhuna der fondip yapilir. haa iste o zaman kalbin ve midenin uzerine fil oturur. sonra sevdicek aranir. ne kadar sevildigi merak etmemesi iyi oldugu bilgisi verilir. komsu var denir taksici o alicak denir. masadan kalkmadan oncede gaviscon alinir ki yolda kusulmasin. turkuler soylenirken baba aranir onun rn sevdigi dinletilir. o kafayla dayanamaz atar kendini o masadaki deli o karga sesiyle soyler "soyleyemem derdimi kimseye" ozlenir!
  • işler güçlerin bi bolumunde bu olaya mizahi bir yaklasimla deginilmistir.

    http://www.startv.com.tr/…ide-ile-zehra-dertlesiyor
  • normal bir eylemdir. şayet o gün çekilen fotoğrafın altına "haddini bilmez gülüşlerim vardır benim; dosta keyif, düşmana acı verir" yazıyorsa ağır kezbandır.
  • bunun aynısını güney kore'de kız kıza soju içerek yapıyorlarmış. hemde hello kitty cafe'de.
  • rakı içen bir kadın kezban olarak adlandırılıyor ise 15 senelik rakı içen bir erkek olarak nasıl adlandırıldığımı merak ettiren olaydır.
  • tuzaktır. kızlardan birisinin abisi gelecek ve diğerlerinden faydalanmaya kalkacaktır. hayın.
  • kız değilim, bilmiyorum kız kıza rakı içmek nasıl birşeydir ama kız kıza rakı içenlerin yanında oturan erkek olmanın nasıl birşey olduğu ile ilgili yazabilirim belki. zira bir defasında başıma gelmişti.

    yaş 23-24. yazlıktayım, erken yaz zamanı daha öyle site çok dolu değil hep beraber takıldığımız elemanlar da gelmemişler henüz. pek bi mahsunum. erkek popülasyonu düşük seviyede ama kızlar aşağı yukarı her seneki tam kadro. gündüzleri plajda falan onlarla takılıyorum, bir kaç dallama daha var erkek, akşam sahil bira falan fıstık.

    bu arada yazlık, tatil falan dediysem öyle bodrum falan değil haa, ege de bağlı bulunduğu ilin valisinin bile varlığını unuttuğu ya da belki hiç haberdar olmadığı bir koy burası. cennet köşesi ama elektriği falan saymazsak uygarlık namına en büyük gösterge bodrum havalimanına inmek için bu bölge üzerinde alçalan uçaklar.

    neyse efenim, önce ki yıllardan beri hoşlandığım, hadi daha iyimser olsun flört ettiğimiz (bana göre) bir kız var sitede. bir akşam giyinip süslenip (o zamanlar süs tutuyordu bünye tabii) sahile inip kimseyi bulamamış eve dönüyorken baktım kızlardan dördü benim bu flörtün balkonda oturmuşlar kahkahalar falan. ulan ben de diyorum bu kızlar nerde? eller cepte, gözler kısık evin önünden geçicem birazdan. sanki yolumun orası olmadığını bilmiyolar. ama şimdi zaten girmişim sokağa geri dönsem, ya gördülerse? şimdi mi anladın yanlış yoldan gittiğini dallama? durmak yok yola devam, hatta "naber kızlar ben de size bakıyordum yea" derim ne olacak canım? yanlarında futbol sahasından tanıdığım, maçlardan da hafif uyuzlandığım diğer siteden bir eleman varmış, yaklaşınca görüyorum. ulan diyorum içimden tam madara olduk. halbuki o da benim gibi kurban sonradan anlayacağım. zaten kalas gibi oturuyor. evin önünden geçerken; az önce o amerikanvari "hey kızlar selam ne güzel bir gece değil mi? kim böyle bir gecede yalnız uyumak ister ki?" gibi şeyler söylemeyi planlayan beynim dilime hükmedemeyince ağzımdan sadece "iyi akşamlar" çıkıyor. "ooo naber yaaa beşdok gelsene" diyorlar herkes benim gibi kazma mı amına koyim? merhaba deyip ben de giriyorum ortama. (bu arada grup tatil dışı zamanlarda da aynı şehirde yaşayan hatta aynı lojmanlarda falan kalan kızlar)

    rakı var masada tamam güzel abicim. mezeler karpuz yok bilmem ne tamam abicim onlarda güzel. fakat bir gariplik var kahkahanın kilosu 1 lira amk. o benden önce aynı taktikle kapının önünden geçerken kafeslenen çakma top cambazı da bana bakıyor çaresiz gözlerle. sonra farkediyorum ki ulan bu kızlar başka bir dil konuşuyor. yok lisan türkçe ama dil bambaşka. birşey diyor biri diğerleri basıyor kahkahayı, öteki birşeyler zırvalıyor bunlar yine hülooooğğ. ve hiç bir sik anlamıyorum. elemana bakıyorum, hiç bana bakma aga der gibi boynunu eğmis enayi. ha babam de babam diyorum, mühim bir mesele heralde birazdan biter ama yok arkadaş. anlamıyoruz diyorum ama arada bize de giydirip gülüyolar. ulan mal gibi oturuyoruz biz öyle iki sap karşılıklı. kızlar kendi aralarında bizimle mi artık kimleyse taşak geçiyolar resmen, gülmekten masaya yatıyolar öyle böyle değil.

    o zaman böyle smart-phone falan da yok yani. hani "benim şu an beklediğim çok önemli bir mail var" pozlarıyla topu göğsünde yumuşatasın. arada ahahahah falan diye efektle "bakın ben de gülüyorum ne eğlenceli muhabbet bu yaaa ilahi kızlar" mesajı versem de sikleyen yok buna da gülüyorlar amk. ulan kafalar güzel anladıkta benim bildiğim rakı üzümden yapılır, bunların ki sanki boğma marijuana rakısı. ne bu neşe lan? hee arada bir elemana ya da bana birşey soruyolar bizde cevap veriyoruz utana sıkıla birbirlerine dönüp bir iki söz peşine puhahahah. kalkayım gideyim desem ona da izin vermiyolar. arada rakı içiyorum ben de hesapta ama yok abicim bu kafaya ulaşmak imkansız. top cambazı elinde ki kadehe kitlenmiş. kimbilir içinden kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümdeee falan diye şarkı mı söylüyor neyse.

    bir anda fırladım ayağa top cambazına dedim ki; "aga gel bira alalım rakı sarmadı beni yaa" elemanın gözünde rambo'nun esir kampından kurtardığı rehinelerin sevincini gördüm lan o an. yazık bize yemin ediyorum, nasıl bir filme denk geldiysek.

    yani kısacası o kızlar o akşam kız kıza rakı içerlerken bizi aralarına alıp taşakoğlanına çevirdiler.

    not: elemanla ordan çıkıp yolda sahile doğru yürürken az önce sikilenler biz değilmişiz gibi "ya yok moruk şimdi bozucaktım da ayıp olmasın diye şeyetmedim" , "amk kaşarlarına bak lan! hayır neye gülüyosunuz söyleyin biz de gülelim de mi ama?" , "bir daha da sikime giderim amk" gibi diyaloglar geçti aramızda. ulan bari susun da, bişey yokmuş gibi davranın di mi?
hesabın var mı? giriş yap