• google fight a göre açık ara michael jordanın kazandığı kıyaslama. michael jordan 59.300.000 kobe bryant ise 5.600.000. bana göre de michael jordanın klasını yakalamak her yiğidin harcı değil.
  • anlamsız karşılaştırmadır. zira kobe bryant başarılı bir kariyeri olan bir basketbol oyuncusudur. michael jordan ise oyuncu falan değildir, insan bile değildir, majesteleridir, bu dünyaya ait değildir.
  • 23* > 8*
    bilmem anlatabildim mi?
  • dikkate alınmayıp gülüp geçilecek kıyaslama. kobe bryant değil 81, 181 sayı atsa bile mj ile kıyaslanamaz.
  • (bkz: #9303182)
  • jordan, o kadar abartılıyor ki, bir noktadan sonra kusurlarını görmezden geliyoruz. bana göre en büyük kusuru, takım değiştirmesi. hatta spor değiştirmesi. bu bizim taptığımız, yücelerin yücesi, uluların ulusu, tüm spor dalları arasında gelmiş geçmiş en büyük sporcu olan jordan, meğer basketbolu sevmiyormuş. jordan'ın basketbolu 4 kere bırakmasını bana kimse açıklayamaz! basketbolun kendisine ihanet eden bu adamı neden hala en tepede tutmaya çalışıyoruz ki?

    hem jordan, takıma ilk geldiği andan itibaren bir numaralı silah olarak oynuyor. zaten olimpiyatlara gidip başarılı olup geri gelen jordan, ancak draft'ta 2 numaraya ihtiyaçları olmayan iki takımın uzun oyuncular** seçmesinden sonra bulls tarafında seçiliyor ve jordan takımın doğrudan umudu oluyor. ilk senesinde 82 maçta ilk 5 başlıyor. ancak kobe için aynısını söylemek mümkün değil. charlotte tarafından 13. sırada seçilirken önünde sürü sepet saçma oyuncular var, yani kobe'nin gelişi bütün lig tarafından beklenen bir olay değil. lakers'ın shaq'ı alması ile takımın ilk silahı olmuyor. hatta takım için bir silah olduğunu söylemek bile mümkün değil. ilk iki senesinde sadece 7 maça ilk 5'te başlıyor ve aldığı dakikalar da kısıtlı. hatta ikinci senesinde en iyi altıncı adam ödülüne aday gösteriliyor.

    ayrıca

    24>23

    ve

    81>69

    edit: bu entry'nin hiç bir yerinde kobe'nin jordan'dan daha iyi olduğuna dair bir cümle ya da kelime yoktur. ama bu edit'e dayanarak, benim jordan'ı kobe'den daha iyi bulduğum da söylenemez.
hesabın var mı? giriş yap