• o kadar net cümleler ki helal olsun, birileri ekonomi yüzde 3 büyüdü diye konuşurken, dönüp halka baksınlar. sayısal verilerin karın doyurmadığını elbet öğreneceksiniz.
  • yürek burkan bir beyan.

    yiyemiyorsun çünkü senin vergilerinle yandaşlara et yediriyoruz canım kardeşim.
  • zengini daha da zengin eden garibanı, emekçiyi de daha da dibe sokan bu lanet sistemde, bu lanet düzende, bu onursuz yönetimde bir emekçinin haykırışıdır, insanın içini yakıyor.
  • haydut kapitalizmin özeti.

    sağ-sol bitti derler bir de. nah bitti..

    bu eşitsizlik, bu hırsızlığa karşı politika üreten, söylemi olan bir tane sağcı var mı?

    solun özü ise buna karşı çıkmaktır, sol bu yüzden şeytanlaştırılır, marjinal gösterilir.

    edit: liberal kapitalist bir arkadaş "gerçek kapitalizm bu değil", "kapitalizm iyi de çevresi kötü" mealinde bir şeyler yazmış.

    kapitalizmler içinde iyi olanlar, sosyalizme yakın olanlardır arkadaşlar (bkz: kuzey avrupa ülkeleri)

    nitekim almanya'nın da sosyalizmden çaldığı çok rol vardır.

    emek ve yetenekle üretilenin bedelini onu üretenlere verelim, bu iş huzur içinde çözülsün :)

    2. edit: olayın siyasal islam'la bir ilgisi yok. siyasal islam bizi bir yeryüzü cennetinden mahrum ediyor değil. yaşı yetmeyenler vardır, akp öncesi türkiye çok da farklı değildi. siyasal islam konjonktürel olarak ve uluslararası rüzgarlara çok açık olmamızın da etkisiyle başımıza sarılmış bir bela. siyasal islam etkisini yitirince patronlar hulusi kentmen olmayacak.
  • bu gibi haberleri daha çok sık duyacağımız için sevgili kapitalist, ultra lüx vatandaşlarımız götüm götüm kaybolmaya başlayabilirler.
  • dar gelirle kendisini dünyaya getiren annene ve babasına çemkirmesi gerekirken boş konuşmaktadır. zaten kafasız biri olduğunu kendisi de kabul ediyor. liseyi bitirememiş ben 2015 model arabaya binmek istiyorum. 4 çocuğumla rahat evde yaşamak istiyorum diyor. kendisi et yiyemiyor ama halen 4 çocuk yapma hayali kuruyor. tipik az gelişmiş canlı örneği. kim, neden sana bu saydıklarını sağlasın? memlekette itü, boğaziçi, odtü mezunu bile iş bulmakta zorlanırken senin özelliğin nedir? gidip durumu yokken seni yapanlara çemkireceksin. senin anan baban gibilerin yüzünden zaten memleket bu halde. durumun yok. bir sürü çocuk yap, sonra kapitalizme yeni köleler yetişsin. yapmayın çocuk. durumu olanlar yapsın. memleketin çocuğa, yeni insana ihtiyacı yok. bir şey fazla olursa değeri olmuyor. köpek gibi çalışıyorum diyor sen çık çalıştığın yerden anında yerine biri girer. senin gibi bir sürü insan var. senin suçun yok dünyaya getirenlerin suçu.
  • haklı isyandır.
  • kemal kılıçdaroğlunun genç bir çocuk "kopek gibi çalışıyorum ama et yiyemiyorum " diyor. saray sosyetesi lale devrini yaşıyor, diyerek haklı bir serzenişte bulunmuştur.
  • türkiye'nin özeti video. o kolları etsiz mi yapmış, liseyi bile bitirememiş diyen geri zekalıları da gösteren bir video ayrıca. git bak bakalım avrupa'da liseyi bitirememiş insanlar ne euro'lar kazanıyor?
  • işte bu yüzden yakında istifamı veriyorum.
hesabın var mı? giriş yap