• hacettepe üniversitesi psikiyatri anabilim dalı'nın uzman doktoru. ayrıca türkiye'nin en iyi psikiyatristlerinden biri. ilerde adı duyulacaktır.
  • hacettepe'de 5 gün boyunca ayrımcılık ve damgalanma üzerine ders veren çok tatlı hoca.özellikle hıv pozitif ve lgbti bireyler konusunda hem kendisi hem de konukları bana yeni perspektifler sundu,bazı şeylerin farkına varmamı sağladı.umarım ilerleyen yıllarda bir daha ders alma fırsatı yakalarım.
  • mükemmel bir diksiyonu olan psikiyatrist. konuşurken söylediği bir çok şey zihinde kalıcı olarak yer ediniyor. halkın korkularını yakinen bilen bir isim. güzel hoca yüreğine sağlık.
  • kendisi psikiyatri derneği genel sekreteridir.
  • sadece 5 dk dinledim. inanılmaz iyi biri, işinde de iyi biri olduğunu düşündüm.
    cnn türk'te şu an konuşuyor ve çok hoş konuşuyor.
    ne tatlı insan.
  • şu anda cnntürk’teki programı vasıtasıyla tanıdığım süper insan. sabaha kadar konuş, dinleyelim hocam.
  • dün geceki cnn türk programı konuğu idi. yukarıda birisi yazmış, hipnoz etkisi diye. kesinlikle bütün sinirlerim alınmış gibi dinliyorum kendisinin her konuşmasını. sosyal medyada yok sanırım, bulamadım ama fikirlerini takip edebilmeyi çok istedim. güzel gülüşlü, nazik bir doktor.
  • malesef ses tonu ve diksiyonu, bildikleri ve söylediklerinin önüne geçen kişi.

    bilgilerinin eksik veya söylediklerinin yanlış olmasından değil, tonlaması ve diksiyonunun çok hoş olmasından dolayı *

    benim gibi birini bile etkilemiş, gece gece entry girdirmiştir.
  • akıcı, insanı yormayan, bilgilerin aktığı bir anlatım tarzı var.

    cinsel şiddetle mücadele derneği'nin, çocuk ve ergen odağında cinsel haklar podcastinde cinsel kimlik çeşitliliği hakkında çok süper konuşmuştur.

    kalp kalp kalp
  • önceki gün planlı bir fiziksel şiddetin hedefi olmuş tpd eski başkanı değerli meslektaşımdır. ayırımcılık ve hedef göstermenin adresi olan bu başlıktaki diğer entry ve yazarları da kınayarak paylaşıyorum...

    "dün akşam derneğimizin bir önceki dönem genel başkanı doç.dr. koray başar organize bir grup tarafından gerçekleştirilen planlı bir fiziksel saldırıya maruz bırakılmıştır. hekim ve bilim insanı sorumluluğuyla gerçekleştirdiği çalışmalar nedeniyle hedef gösterildikten sonra maruz kaldığı bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. sağlıkta şiddetin artık sokaklara taştığı, hekimliğin evrensel değerlerini hiçe sayan bu saldırının planlı olması ülkemizin güvenliği ve geleceği açısından çok ciddi bir tehdittir. böyle bir saldırının yaşanmasından dolayı üzgünüz, öfkeliyiz.

    biliyoruz ki sorumlu devlet kurumları, bu söylemleri, yaklaşımları ve saldırıları engelleyecek tedbirleri almakla, hakikatin yanında yer alan sağlık çalışanlarının güven içinde çalışabilmesi ve yaşayabilmesini sağlamakla yükümlüdür.

    türkiye psikiyatri derneği olarak bu olayın takipçisi olacağımızı, tüm yetkilileri ve sorumlu kurumları saldırganların yakalanması, arkalarındaki yapıların tespit edilmesi ve bir daha böylesi saldırıların yaşanmaması için göreve davet ettiğimizi bildiririz.

    türkiye psikiyatri derneği merkez yönetim kurulu"

    link: basın açıklaması
hesabın var mı? giriş yap