• kendi içinde çıkmazlara girmiş oyuncu

    "ulan hepsi ilerde .. o topu bir kaçırırlarsa şu 9 numaralı arap deli gibi koşuyor bi de onun koşu yoluna atarlarsa ? o zaman yarrağı yediğimin resmidir .. ulan ? 8 numara da yaklaşıyor bu tarafa.. hmm .. lan lan aha kontratak işte yarra yedin olm .. koş lan koş .."
  • kaleci karizmasi.
  • kontrataktan yenen bir gol ile anında gidecek olan karizma..
    - abi tamam siz gidin ben dururum geride.. adam geçer top geçmez allahıma..
    - aslansın be koçum. bu takıma sen güç veriyosun..
    * kontratak başlar, gol yenir.
    - lan amına kodumun şoparı hani adam geçer top geçmezdi lan, bütün rakip takım geçti topla üzerinden..
    - abi ne vuruyosun ya?!
  • kaleci ya da defans tarafindan uzaklastirilan toplarla bulusan ve " ben olmasam burda mahfolurdunuz olm" icerikli triplere girebilen futbolcu karizmasidir.

    bu modellerin % 89'u (kendi ellerimle olctum) topu ileriye dogru doldur bosalt teknigiyle yollarlar. teknik yetenege sahip % 11'lik azinlik ise topu kontrol edip hizla geriye donen takim arkadaslarina super arapasi atabilirler. onlari buradan saygiyla selamliyoruz.
  • genelde çabuk ya da hızlı oyuncuların sahip olabileceği karizma .. **

    - kornerden kontratağa çıkmış rakip takımı bir şekilde durdurduğu zaman bağırıp çağırır kimsenin bişey demeye hakkı yoktur demezde zaten.
    - kornerden dönen topu kontrol etmiş hatta gelişine nefis bir şut atmış ve gol olmuşsa (yok daha neler) o zaman düşünün bir karizmayı ? hiç olmazsa direkten dönsün bari şut ... o zaman da bu geride bekleyen futbolcu karizmasına bir de sutu direkten donen futbolcu karizmasi eklenir ki aman allahım ..
  • olası kontralarda kırmızı kart görür, karizmaya karizma katar saha dışına çıkarken...
  • (bkz: falco gotz)
  • o an tek düsündügü yanlızlık duygusudur.. terkedilmi$ hisseder kendini..
    - gidin anuna koyiim gidin!
    - sizde gidin lan!
    - şşşşttt! mahmut olum sende git.
    - ama abi hoca...?
    - siktir git leyn. gibi kadir inanir modundan kendini cıkartamaz.
  • takımına ben seni korurum mesajı veren kahraman futbolcu. şehit olduğu maçlarda daha bir efsaneleşir bu oyuncunun dağları delen karizması.

    kaleciyle hücum bölgesinde kümelenmiş takım arkadaşları arasındaki o uçsuz bucaksız gibi duran mayınlı bölgede görkemli yalnızlığıyla durur. hikayesi olan bir oyuncudur o. olan biteni uzaktan izleyen, trençkotunu çekmiş bir humprey bogart görüntüsüyle özdeşleştirebilirsiniz karizmasını. herhangi bir aksilik durumunda, misal kontraatak yiyip mayınlarla harap olduğında kırmızı kartlık bir hareket yapar ve kendini kurban eder. ki bu durum üzerine gelen birkaç adamla boğuşamayacak olmanın verdiği dramatik kesinlikten kaynaklanır. yavaşça gider, hakem daha kırmızı kartı göstemeden yanına yaklaşır. hatta bir de hakemin elini sıkar. kırmızı kartını yedikten sonra sessizce ve ogunlukla sahayı terkeder.

    o, bu haliyle doğdukları yerde ölenlerdendir.
    kendi yarı alanı içerisinde. yalnız. savunmasız.
  • gol olmazsa ellerini şöyle bi açarlar "ula ille ben mi gelicem golü atıcam" derler sanki. ama kendini kandırır başka bişey olmaz.
hesabın var mı? giriş yap